Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
Panino, eller panini som de også kaldes, er en yderst populær italiensk sandwich. Vores skønne variant indeholder cremet pestodressing, sprød prosciutto, høvlet ost og frisk tomat og rucola. For at sikre, at ingen går sulten fra bordet, serverer vi vores paninos med kogte kartofler.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
50 g
Prosciutto
2 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
1 stk
Tomat
40 g
Rucola
20 g
Italiensk hård ost, høvlet
(Indeholder Mælk)
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
50 g
Cremet pestodressing
1 spsk
Smør (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
¼ tsk
Sukker (trin 4)
Tænd ovnen på 200°C/180°C varmluft.
Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.
Skær kartofler i 3 cm tern.
Kog i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.
Tilsæt smør [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen. Stil til side med låg på.
Fordel prosciutto på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil gylden og sprød.
Placer brød på en rist, og bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil gennemvarmet.
Skyl rucola under koldt vand i et dørslag.
Skær tomat i 1 cm skiver.
Bland balsamico, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip salt og peber i en mellemstor skål.
Vend halvdelen af rucola i skålen lige inden servering.
Vend resterende rucola i gryden med kartofler.
Tag brød ud af ovnen, og halver på langs.
Smør brød med en smule pestodressing.
Fyld med prosciutto, tomat, rucola og høvlet ost.
Server med kartofler og resterende pestodressing.