topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød prosciutto-panino

Sprød prosciutto-panino

med cremet pestodressing og frisk rucola

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Panino, eller panini som de også kaldes, er en yderst populær italiensk sandwich. Vores skønne variant indeholder cremet pestodressing, sprød prosciutto, høvlet ost og frisk tomat og rucola. For at sikre, at ingen går sulten fra bordet, serverer vi vores paninos med kogte kartofler.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

50 g

Prosciutto

2 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

1 stk

Tomat

40 g

Rucola

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder Mælk)

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

50 g

Cremet pestodressing

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Sukker (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)884 kcal
Energi (kJ)3699 kJ
Fedt38.3 g
Mættet fedt10.8 g
Kulhydrat113.3 g
Sukker12.4 g
Protein25.2 g
Salt4.2 g

Redskaber

Bageplade
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.

Skær kartofler i 3 cm tern.

Kog i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra. 

Tilsæt smør [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen. Stil til side med låg på. 

Bag prosciutto og brød
2

Fordel prosciutto på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil gylden og sprød. 

Placer brød på en rist, og bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil gennemvarmet.

Forbered grøntsager
3

Skyl rucola under koldt vand i et dørslag. 

Skær tomat i 1 cm skiver.

Forbered rucola
4

Bland balsamico, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip salt og peber i en mellemstor skål.

Vend halvdelen af rucola i skålen lige inden servering.

Vend resterende rucola i gryden med kartofler.

Halver brød
5

Tag brød ud af ovnen, og halver på langs.

Server
6

Smør brød med en smule pestodressing. 

Fyld med prosciutto, tomat, rucola og høvlet ost.

Server med kartofler og resterende pestodressing.