Sprøde portobellosvampe
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprøde portobellosvampe

Sprøde portobellosvampe

med søde kartoffelbåde & majsslaw

I denne opskrift hylder vi grøntsager og fokuserer på at finde det bedste frem i hver råvare. Hvor godt lyder det ikke med frisk majs skåret direkte fra kolben, stegt og blandet til en frisk majsslaw? Vidunderligt bagte, søde kartoffelbåde med salt og peber og paneret gyldenstegt portobello? Sammen med en krydret aioli har du en fænomenal middag at placere på bordet, hvor storslåede smag er i fokus.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Portobello

450 g

Sød kartoffel

1 stk

Majskolbe

2 stk

Forårsløg

1 stk

Citron

150 g

Kålblanding, skåret

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

½ tsk

Salt

2 spsk

Hvedemel

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)253 kcal
Energi (kJ)1058 kJ
Fedt15.3 g
Mættet fedt1.7 g
Kulhydrat21.86 g
Sukker1.4 g
Protein6.94 g
Salt1.8 g

Fremgangsmåde

Bag kartoffelbåde
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C varmluft. Skær sød kartoffel (uskrællet) i 1 cm både. Fordel kartoffelbåde på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie*, krydr med salt* og peber*, og vend det hele sammen. Bag i 25-30 min.

Forbered grøntsager
2

Skær svampe i 1 cm tykke skiver. Skær kerner af majskolbe(r). Snit forårsløg fint. Skær citron i både.

Bland majsslaw
3

Opvarm en stor stegepande ved høj varme. Steg majs i 5 min under omrøring. Bland majs, en smule olivenolie*, citronsaft, kålblanding, salt*, peber* og 1/2 forårsløg i en skål, og stil til side.

Paner svampe
4

Bland hvedemel*, salt* og peber* i en skål. Pisk æg* med en smule vand* i en anden skål. Hæld panko i en tredje skål. Vend svampe i hvedemel*, derefter æg*, og til sidst panko. Stil til side.

Friter svampe
5

Hæld olie* i samme stegepande, så hele bunden er dækket. Varm olien* op ved middelhøj varme. Friter svampe i 3-4 min, eller indtil gyldne. Læg på en tallerken med køkkenrulle.

Server
6

Anret svampe, kartoffelbåde og majsslaw på tallerkener. Drys med resterende forårsløg, og server med aioli og citronbåde.