Vi panerer rejer med panko og cajunkrydderier og steger dem sprøde, inden vi bruger dem i 'Po' boys - som er en populær sandwich fra New Orleans. Vi fylder vores Po' boys' med ranchdressing med fraiche, mayonnaise, purløg og hvidløg, æble-kålsalat og vores fantastiske rejer, og så serverer vi dem med sprøde, hjemmelavede fritter.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Pølsebrød
(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)
200 g
Spidskål
½ stk
Hvidløgsfed
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
500 g
Kartofler
150 g
Kongerejer
(Indeholder Krebsdyr)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
1 pose
Purløg
1 stk
Æble
¼ tsk
Salt til kartofler
½ tsk
Salt til salat
½ spsk
Olie til salat
1 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til panering
1
Æg til panering
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, snit spidskål fint.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Hak purløg og hvidløg fint.
Bland æble, spidskål, salt, olivenolie og et nip peber i en stor skål.
Bland fraiche, mayonnaise, purløg, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.
Dup rejer tørre med et køkkenrulle, og overfør til en mellemstor skål.
Tilsæt hvedemel, salt og et nip peber, og vend sammen.
Pisk æg i en anden lille skål, og tilsæt til skålen med rejer.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Tilsæt panko og Ay Cajun-ba til skålen med rejer, og vend sammen, så rejerne er helt dækkede af panko.
Steg rejer i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Det gør ikke noget, hvis noget af pankoen falder af under stegningen, brug det som drys til sidst! - Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Lav et snit i pølsebrød, når fritterne har 3 min tilbage.
Varm direkte på risten i ovnen i 2-3 min.
Anret fritter på tallerkener.
Smør pølsebrød med ranchdressing, og top med rejer og en smule kålsalat.
Server med resterende kålsalat.