topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprøde reje-'Po' boys'

Sprøde reje-'Po' boys'

med æble-kålsalat og ranchdressing

Vi panerer rejer med panko og cajunkrydderier og steger dem sprøde, inden vi bruger dem i 'Po' boys - som er en populær sandwich fra New Orleans. Vi fylder vores Po' boys' med ranchdressing med fraiche, mayonnaise, purløg og hvidløg, æble-kålsalat og vores fantastiske rejer, og så serverer vi dem med sprøde, hjemmelavede fritter.

Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Hvede
Mælk
Krebsdyr
Sulfitter
Havre

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Spidskål

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

300 g

Kartofler

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 pose

Purløg

4 stk

Pølsebrød

(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kartofler

½ tsk

Salt til slaw

½ spsk

Olie til slaw

1 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1

Æg til panering

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3584 kJ
Kalorier (kcal)857 kcal
Fedt27.3 g
Mættet fedt6.5 g
Kulhydrat116.6 g
Sukker21 g
Protein33.9 g
Salt5.7 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Lav salat
2

Imens, snit spidskål fint.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Hak purløg og hvidløg fint.

Bland æble, spidskål, salt, olivenolie og et nip peber i en stor skål.

Bland fraiche, mayonnaise, purløg, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.

Paner rejer
3

Dup rejer tørre med et køkkenrulle, og overfør til en mellemstor skål.

Tilsæt hvedemel, salt og et nip peber, og vend sammen.

Pisk æg i en anden lille skål, og tilsæt til skålen med rejer.

Steg rejer
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Tilsæt panko og Ay Cajun-ba til skålen med rejer, og vend sammen, så rejerne er helt dækkede af panko.

Steg rejer i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Det gør ikke noget, hvis noget af pankoen falder af under stegningen, brug det som drys til sidst! - Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Varm pølsebrød
5

Lav et snit i pølsebrød, når fritterne har 3 min tilbage.

Varm direkte på risten i ovnen i 2-3 min.

Server
6

Anret fritter på tallerkener.

Smør pølsebrød med ranchdressing, og top med rejer og en smule kålsalat.

Server med resterende kålsalat.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image