Vi panerer rejer med panko og cajunkrydderier og steger dem sprøde, inden vi bruger dem i 'Po' boys - som er en populær sandwich fra New Orleans. Vi fylder vores Po' boys' med ranchdressing med fraiche, mayonnaise, purløg og hvidløg, æble-kål salat og vores fantastiske rejer, og så serverer vi dem med sprøde, hjemmelavede fritter.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Pølsebrød
(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
150 g
Rejer
(Indeholder Krebsdyr)
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
300 g
Kartofler
200 g
Spidskål
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Æble
1 pose
Purløg
½ stk
Hvidløgsfed
¼ tsk
Salt (trin 1)
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
½ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Hvedemel (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
1 stk
Æg (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, snit spidskål fint.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Hak purløg og hvidløg [½ stk, 2P] fint.
Bland æble, spidskål, salt [1/2 tsk | 1 tsk], olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] og et nip peber i en stor skål.
Bland fraiche, mayonnaise, purløg, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.
Dup rejer tørre med et køkkenrulle.
Bland rejer, hvedemel [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.
Pisk æg [1 stk | 1 stk] i en lille skål.
TIP: Brug kun halvdelen af det piskede æg [2P].
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Vend panko og Ay Cajun-ba i skålen med rejer.
Steg rejer med salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Brug pankoen fra stegepanden som drys. - Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Lav et snit i pølsebrød [½ pakke, 2P], når fritterne har 3 min tilbage.
Varm direkte på risten i ovnen i 2-3 min.
Anret fritter på tallerkener.
Smør pølsebrød med ranchdressing, og top med rejer og en smule kålsalat.
Server med resterende kålsalat.