Ja, det er enkle ingredienser, men vi lover, at denne ret vil slå benene væk under dig! De vidunderlige kartofler løftes til nye højder med smøragtige aromaer og forfriskende citronskal, der får tænderne til at løbe i vand. Følg opskriften, og server perfekt stegt kylling med cremet sauce med dild og peber. Fyld gaflen med frisk kålsalat med radiser, endive og gulerødder for ekstra sprødhed. Enkelt, hurtigt tilberedt og grusomt godt!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
400 g
Små kartofler
75 g
Snittet kålsalat
1 pose
Dild
1 stk
Citron, økologisk
280 g
Kyllingebryst
1 pakke
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
1 stk
Æble
2 g
Kyllingebouillon
1.5 spsk
Smør (trin 1)
1 tsk
Salt (trin 5)
Skær kartofler i kvarte. Riv citronskal, og skær citron i både. Bring en gryde med vand* i kog. Kog kartofler i 15 min. Hæld vand fra kartofler, og læg tilbage i gryde. Tilsæt smør* [1,5 spsk | 3 spsk], citronskal, og krydr med et nip salt* og peber*. Vend sammen, og knus kartofler let med en gaffel.
Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst, og skær igennem med en skarp kniv.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kylling i 5-6 min på hver side. Stil til side på en tallerken.
Skær æble i tynde, halve skiver. Hak dild groft. Bland et skvæt citronsaft og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål. Tilsæt snittet salat [½ pose, 2P] og æble, og vend sammen.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved lav varme. Tilsæt crème fraiche, bouillon [½ pakke, 2P], peber* [½ tsk | 1 tsk], vand* [1 spsk | 2 spsk] og dild (gem lidt til anretning), og lad simre i 3-4 min. Smag til med salt* og peber*.
Anret kylling, citronkartofler og kålsalat på tallerkener. Top med dild-pebersauce og resterende dild. Server med citronbåde.