Vi steger kylling sprød og gylden, og topper den derefter med en fantastisk sauce med hvidløg, soltørrede tomater, crème fraiche og kyllingebouillon. Vi serverer vores kylling med krydrede kartoffelbåde, og en frisk salat med salatblanding og æble.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
4 g
Kyllingebouillon
25 g
Soltørrede tomater
500 g
Kartofler
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder Selleri, Sennep)
1 stk
Hvidløgsfed
60 g
Blandet salat
1 pose
Basilikum
280 g
Kyllingebryst
1 stk
Æble
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Olie til stegning
½ dl
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til salat
½ spsk
Olie til salat
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Hello Sunrise, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, skyl salat.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Hak soltørrede tomater og basilikum fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med salt i 2 min på hver side, eller indtil brunet.
Sænk til middel varme, og steg videre i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt.
Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Opvarm olivenolie i samme stegepande på middel varme.
Steg hvidløg og soltørrede tomater i 1-2 min, eller indtil velduftende.
Tilsæt vand, crème fraiche, kyllingebouillon og et nip salt og peber, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen virker tyk.
Bland salat, æble, salt og olivenolie i en stor skål.
Skær kylling i skiver.
Anret kartofler, salat, kylling og sauce på tallerkener.