Stegt kylling i soltørret tomatsauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stegt kylling i soltørret tomatsauce

Stegt kylling i soltørret tomatsauce

med kartoffelbåde og frisk salat

Vi steger kylling sprød og gylden, og topper den derefter med en fantastisk sauce med hvidløg, soltørrede tomater, crème fraiche og kyllingebouillon. Vi serverer vores kylling med krydrede kartoffelbåde, og en frisk salat med salatblanding og æble.

Tags:
Under 650 kcal
Hvedefri
Allergener:
Mælk
Selleri
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

25 g

Soltørrede tomater

500 g

Kartofler

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder Selleri, Sennep)

1 stk

Hvidløgsfed

60 g

Blandet salat

1 pose

Basilikum

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til stegning

½ dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2588 kJ
Kalorier (kcal)619 kcal
Fedt26.7 g
Mættet fedt9.9 g
Kulhydrat57 g
Sukker12.8 g
Protein42.4 g
Salt4.5 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Hello Sunrise, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Forbered frugt og grønt
2

Imens, skyl salat.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Hak soltørrede tomater og basilikum fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med salt i 2 min på hver side, eller indtil brunet.

Sænk til middel varme, og steg videre i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt.

Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav sauce
4

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middel varme.

Steg hvidløg og soltørrede tomater i 1-2 min, eller indtil velduftende.

Tilsæt vand, crème fraiche, kyllingebouillon og et nip salt og peber, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen virker tyk.

Lav salat
5

Bland salat, æble, salt og olivenolie i en stor skål.

Skær kylling i skiver.

Server
6

Anret kartofler, salat, kylling og sauce på tallerkener.