Stegt kyllingebryst og chimichurri
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stegt kyllingebryst og chimichurri

Stegt kyllingebryst og chimichurri

med sød kartoffelmos og tomatsalat

Vi steger kyllingebryst med Panamad og smør, og samtidigt laver vi smuk orange kartoffelmos med søde kartofler. Vi serverer kylling og kartoffelmos med en frisk tomatsalat med syltet rødløg, og spicy chimichurri med chili, persille, koriander, hvidløg, lime og oregano.

Tags:
Hurtig
Max 50g kulhydrater
<650 kcal 2P-baseret
Hvedefri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Koriander

1 stk

Lime

4 g

Panamad

2 stk

Tomat

1 stk

Rød chili

450 g

Sød kartoffel

1 stk

Hvidløgsfed

280 g

Kyllingebryst

1 g

Oregano, tørret

1 stk

Rødløg

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Vand til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

3 spsk

Mælk til mos

½ tsk

Salt til mos

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Smør til stegning

1 spsk

Vand til chimichurri

¼ tsk

Salt til chimichurri

2 spsk

Olie til chimichurri

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2586 kJ
Kalorier (kcal)618 kcal
Fedt28 g
Mættet fedt7.7 g
Kulhydrat48 g
Sukker10 g
Protein41.1 g
Salt4 g

Fremgangsmåde

Sylt rødløg
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Bland rødløg, vand og salt i en lille skål, og stil til side.

TIP: Skær rødløg i så tynde skiver som muligt.

Lav kartoffelmos
2

Skræl søde kartofler, og skær i 2 cm tern.

Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk, salt og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på.

TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.

Steg kylling
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med salt og Panamad i 2 min på hver side, eller indtil brunet.Sænk til middel varme, og steg videre i 2-3 min på den ene side.

Vend kylling, tilsæt smør, og steg i yderligere 2-3 min, eller indtil gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav chimichurri
4

Imens, flæk chili, fjern kerner, og hak fint.

Halver lime.

Hak persille, koriander og hvidløg fint.

Bland chili, persille, koriander, vand, hvidløg, salt, olivenolie, limesaft og oregano i en mellemstor skål.

TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Lav salat
5

Hak tomat groft.

Hæld lage fra rødløg lige inden servering.

Vend tomat og et nip salt og peber i skålen.

Server
6

Anret kartoffelmos, salat og kylling på tallerkener.

Top kylling med sauce fra stegepanden.

Dryp med chimichurri.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image