Stegt sous vide-and og tyttebærsyltetøj
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stegt sous vide-and og tyttebærsyltetøj

Stegt sous vide-and og tyttebærsyltetøj

med rosmarinkartofler og saftig æblesalat

Har du aldrig smagt kød tilberedt på sous vide-metoden? Du har måske hørt, at det tager lang tid? Ingen problemer, vi har allerede sørget for at aftenens andebryst er tilberedt sous vide, så du kan have aftenens festmåltid klar på under en time. Vi laver velduftende ovnbagte kartofler som får en spændende smag ved at krydres med rosmarin. Vi serverer den sprødstegte and og kartofler med en cremet persillesovs med fløde, en saftig æblesalat med ristede valnødder og syrlig tyttebærsyltetøj.

Tags:
Hvedefri
Allergener:
Mælk
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Små kartofler

½ stk

Rosmarin

340 g

Andebryst, sous vide

1 stk

Æble

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

40 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

60 g

Blandet salat

50 g

Tyttebærsyltetøj

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

2 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3702 kJ
Kalorier (kcal)885 kcal
Fedt53.6 g
Mættet fedt17.4 g
Kulhydrat59.5 g
Sukker24.2 g
Protein39.6 g
Salt2.8 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered andebryst
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Tag andebryst ud af køleskabet.

Rids skindet på kryds og tværs, dub tør med køkkenrulle, og krydr med et stort nip salt.

Bag kartofler
2

Hak rosmarin [½ pakke, 2P] fint.

Halver kartoffel (uskrællet), og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med rosmarin, og et nip salt og peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Steg andebryst
3

Imens, placer andebryst med skindsiden nedad i en stor stegepande på høj varme, og steg i 3 min, eller indtil gylden og sprød.

Sænk til middel varme.

Vend andebryst, og steg videre i 1 min. Overfør til en tallerken.

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.

Rist valnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne, og overfør til en mellemstor skål.

Lav salat
4

Imens, hak persille fint.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Skyl salat.

Vend æble, salat, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], peber og olivenolie [1/4 spsk | 1/2 spsk] i skålen med valnødder.

Lav sovs
5

Opvarm samme stegepande på middel varme.

Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], persille og vand [2 spsk | 4 spsk], og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Skær andebryst i tynde skiver.

Server
6

Anret kartofler, andebryst og salat på tallerkener.

Top andebryst med persillesovs.

Server med tyttebærsyltetøj.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image