topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stegt steak i cajunsauce

Stegt steak i cajunsauce

med hvidløgsstegte svampe og purløgsaioli

I aften inviterer vi til fest med et virkeligt luksuriøst måltid. Vi marinerer striploin steak i cajunkrydderier og sojasauce, og steger den derefter til perfektion. Samtidig ovnbager vi kartofler, peberfrugt og løg, og steger svampe med hvidløg. Vi topper herlighederne med en fantastisk cajunsauce med smør og Worcestershire sauce og en cremet purløgsaioli.

Allergener:
Sulfitter
Hvede
Soja
Gluten
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Rumpsteak

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

500 g

Kartofler

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Rødløg

200 g

Champignon

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Purløg

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

1 spsk

Smør (trin 3)

1 spsk

Vand (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

3 spsk

Smør (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5859 kJ
Kalorier (kcal)1400 kcal
Fedt53.2 g
Mættet fedt20.2 g
Kulhydrat60.9 g
Sukker15.7 g
Protein40.7 g
Salt2.9 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Mariner kød
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med halvdelen af Ay Cajun-ba og et nip peber.

Bland bøffer med sojasauce [½ pakke, 2P] i en skål, og stil til side. 

Bag grøntsager
2

Skær kartofler (uskrællet) i både.

Skær peberfrugt i 2 cm strimler.

Skær rødløg i 2 cm både.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Steg svampe
3

Imens, pres eller hak hvidløg fint, og halver svampe.

Smelt smør [1 spsk | 2 spsk] med olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme, når grøntsagerne har 15 min tilbage i ovnen.

Steg svampe i 3-4 min, eller indtil gyldne. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min. Krydr med et stort nip salt og peber, og overfør til en skål.

Imens, hak purløg fint.

Bland aioli, vand [1 spsk | 2 spsk] og halvdelen af purløg i en lille skål.

Steg bøffer
4

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg bøffer i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet.

Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

Lav sauce
5

Tilsæt worcestershire sauce, resterende Ay Cajun-ba og smør [3 spsk I 6 spsk] til stegepanden (lad køle af en smule først), og rør rundt indtil smørret er smeltet.

Skær bøffer i skiver.

Server
6

Anret bøffer, grøntsager og svampe på tallerkener.

Top bøffer med cajunsauce og grøntsager med resterende purløg.

Server med purløgsaioli.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image