Stegt steak og cajun-mayonnaise
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stegt steak og cajun-mayonnaise

Stegt steak og cajun-mayonnaise

med gratineret majskolbe og sprød grønkål

En klassisk Angus Striploin er altid en vinder, og et sikkert valg, når du vil have festlig mad, også hvis det er hverdag! Her har vi krydret kødet med lækre krydderier fra Mellemamerika! Vi serverer kødet med hvidløgsbagte kartofler og kål. Vi laver også vidunderlige majskolber toppet med cajunmayo, lagret ost og purløg. En fest for både mund og øje!

Tags:
Hvedefri
Børnevenlig
Allergener:
Sulfitter
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Panamad

50 g

Grønkål, skåret

300 g

Rumpsteak

1 stk

Majskolbe

2 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 pose

Purløg

2 stk

Hvidløgsfed

500 g

Kartofler

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5123 kJ
Kalorier (kcal)1224 kcal
Fedt28 g
Mættet fedt5.6 g
Kulhydrat85.9 g
Sukker7.9 g
Protein45.3 g
Salt3.6 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Fordel ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med Panamad og et nip salt.

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Pres eller hak hvidløg fint.

Fordel kartofler på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, og top med hvidløg. Krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Bland cajunmayonnaise
2

Imens, snit purløg fint. 

Skræl majskolbe, og del i to.

Bland mayonnaise, Ay Cajun-ba [1/2 pakke, 2P] og et nip salt og peber i en lille skål.

Bag majskolbe
3

Dryp majskolber med olivenolie, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og peber.

Placer majskolber på bagepladen med kartofler, når de har 20 min tilbage.

Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre. 

Steg bøffer
4

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage.

Steg bøffer i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet. Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

Tilsæt grønkål
5

Tilsæt grønkål til bagepladen, når kartoflerne har 5 min tilbage.

Top majs med en smule cajunmayonnaise, og drys med finrevet ost og purløg.

Skær bøffer i skiver.

Server
6

Anret majs, grøntsager og bøffer på tallerkener.

Server med resterende cajunmayonnaise.