En klassisk Angus Striploin er altid en vinder, og et sikkert valg, når du vil have festlig mad, også hvis det er hverdag! Her har vi krydret kødet med lækre krydderier fra Mellemamerika! Vi serverer kødet med hvidløgsbagte kartofler og kål. Vi laver også vidunderlige majskolber toppet med cajunmayo, lagret ost og purløg. En fest for både mund og øje!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Panamad
50 g
Grønkål, skåret
300 g
Rumpsteak
1 stk
Majskolbe
2 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 pose
Purløg
2 stk
Hvidløgsfed
500 g
Kartofler
½ tsk
Salt (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Fordel ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med Panamad og et nip salt.
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Pres eller hak hvidløg fint.
Fordel kartofler på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, og top med hvidløg. Krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, snit purløg fint.
Skræl majskolbe, og del i to.
Bland mayonnaise, Ay Cajun-ba [1/2 pakke, 2P] og et nip salt og peber i en lille skål.
Dryp majskolber med olivenolie, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og peber.
Placer majskolber på bagepladen med kartofler, når de har 20 min tilbage.
Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage.
Steg bøffer i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet. Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.
TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.
Tilsæt grønkål til bagepladen, når kartoflerne har 5 min tilbage.
Top majs med en smule cajunmayonnaise, og drys med finrevet ost og purløg.
Skær bøffer i skiver.
Anret majs, grøntsager og bøffer på tallerkener.
Server med resterende cajunmayonnaise.