Stegt svinekød i sennepssauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stegt svinekød i sennepssauce

Stegt svinekød i sennepssauce

med sauteret æble og knoldsellerimos

Nem og velsmagende aftensret med svinekød, knoldsellerimos med kartofler og hvidløg, sauteret æble og rødløg med kål og hvidløg, og en dejlig sennepssauce. Hurtigt og velsmagende til weekenden, eller til en festlig hverdagsaften!

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Allergener:
Selleri
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Knoldselleri

(Indeholder Selleri)

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rødløg

2 stk

Æble

300 g

Svineschnitzel

50 g

Grønkål, skåret

4 g

Kyllingebouillon

6 g

Grov sennep

(Indeholder Sennep)

500 g

Kartofler

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Mælk (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

1 spsk

Smør (trin 4)

1 dl

Vand (trin 5)

¼ tsk

Sukker (trin 5)

½ spsk

Hvedemel (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)651 kcal
Energi (kJ)2722 kJ
Fedt23.1 g
Mættet fedt8.4 g
Kulhydrat72.9 g
Sukker23.8 g
Protein38.7 g
Salt3.4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Lav knoldsellerimos
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skræl kartofler og knoldselleri, og skær i 2 cm tern.

Skræl et hvidløgsfed. 

Kog kartofler, knoldselleri og hvidløg i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk [2 spsk | 4 spsk], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel. Tilsæt eventuelt en klat smør. Stil til side med låg på. 

Forbered frugt og grønt
2

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Skær æble i 1 cm både.

Pres eller hak resterende hvidløg fint.

Steg kød
3

Krydr svinekød med et nip salt.

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på høj varme.
Steg svinekød på hver side i 1-2 min, eller indtil gennemstegt.

Overfør til en tallerken.

Sauter rødløg og æble
4

Smelt smør [1 spsk | 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Sauter rødløg og æble i 3-4 min, eller indtil bløde.

Tilsæt grønkål og hvidløg, og steg i 30 sek.

Krydr med et nip salt og peber, og overfør til en skål.

Lav sennepsauce
5

Tilsæt vand [1/2 dl | 1 dl], sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk], hvedemel [1/2 spsk | 1 spsk], kyllingebouillon og sennep [1/2 pakke, 2P] til stegepanden, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt svinekød, og vend sammen i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Server
6

Anret knoldsellerimos og svinekød på tallerkener.

Top med æble, grønkål, rødløg og sennepsauce.