Stegte rejer og pistacie-spaghetti
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stegte rejer og pistacie-spaghetti

Stegte rejer og pistacie-spaghetti

med urtepesto og cherrytomater

I aften frister vi med masser af spændende ingredienser. Vi steger rejer med hvidløg, chili og citron. Samtidig koger vi spaghetti, som vi derefter vender i en sauce med cherrytomater, urtepesto med basilikum, persille, ost og pistacienødder og rucola. Vi topper med endnu mere ost, og så er maden færdig.

Tags:
Hurtig
Spis mig først
Allergener:
Krebsdyr
Gluten
Hvede
Nødder
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

30 g

Pistacienødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Byg, Gluten, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)

1 pose

Basilikum

1 pose

Bredbladet persille

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 stk

Hvidløgsfed

1 g

Chiliflager

½ stk

Citron

40 g

Rucola

250 g

Cherrytomater

4 g

Hvide Løjer & Urter

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

2 spsk

Olivenolie (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Smør (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3664 kJ
Kalorier (kcal)876 kcal
Fedt44.2 g
Mættet fedt13 g
Kulhydrat75.5 g
Sukker10.5 g
Protein41.5 g
Salt4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Lav pesto
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Hak basilikum, persille og pistacienødder fint.

Bland basilikum, persille, pistacienødder, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], olivenolie [2 spsk | 4 spsk] og halvdelen af fin​​revet ost i en mellemstor skål.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Forbered grøntsager
2

Skyl rucola.

Halver cherrytomater.

Pres eller hak hvidløg fint.

Halver citron [½ stk, 2P].

Kog pasta
3

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. 

Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.

TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg rejer
4

Imens, opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. Tilsæt hvidløg, chiliflager, smør [1 spsk | 2 spsk] og et stort skvæt citronsaft, og lad simre i 30 sek, eller indtil smørret er smeltet.

Overfør til en mellemstor skål, og dæk til med sølvpapir.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat. - Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Tilsæt pasta
5

Opvarm samme stegepande på middel varme.

Svits Hvide Løjer & Urter i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt pasta, pesto, pastavand og cherrytomater, og vend sammen.

Tilsæt rucola lige inden servering, og vend sammen.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis pastaen virker tør.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med rejer, citronsauce og resterende finrevet ost.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image