I aften holder vi fest med stegte svinemedaljoner, krydret med vores egen fantastiske krydderiblanding, som vi kalder Mamas Favorit. Vores vidunderlige kød serverer vi med kogte kartofler med smør og purløg, en frisk kålsalat og en nordisk chimichurri, som er en super velsmagende sauce, der både er sød, sur og salt, og indeholder masser af friske urter!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Svinemørbrad
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
400 g
Små kartofler
½ stk
Hvidløgsfed
1 pose
Purløg
1 pose
Bredbladet persille
½ stk
Citron
1 stk
Æble
150 g
Kålblanding, skåret
50 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
½ tsk
Sukker (trin 3)
1 spsk
Vand (trin 3)
2 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
2 spsk
Smør (trin 5)
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Kog kartofler i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv.
Hæld vand fra, og stil til side med låg på.
Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.
Halver citron [½ stk, 2P].
Hak persille og purløg meget fint.
Skær svinemørbrad i medaljoner (3 pr. person) på et andet skærebræt.
Bland hvidløg, persille, halvdelen af purløg, olivenolie [2 spsk | 4 spsk], vand [1 spsk | 2 spsk], sukker [½ tsk | 1 tsk], salt [¼ tsk I ½ tsk], et nip peber og et stort skvæt citronsaft i en lille skål.
Krydr medaljoner med Mamas Favorit og et nip salt og peber.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg medaljoner i 2-3 min på hver side, eller indtil gyldne, og tag panden af varmen.
Imens, skær æble i skiver.
Bland kålblanding, et nip salt, æble og et skæt citronsaft i en mellemstor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.
Vend kartofler med smør [2 spsk | 4 spsk] og resterende purløg i gryden, og krydr med et nip salt og peber.
Anret kartofler, medaljoner og kålsalat på tallerkener.
Top salat med smuldret salatost [½ pakke, 2P].
Top medaljoner med chimichurri.