Stegte svinemedaljoner
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stegte svinemedaljoner

Stegte svinemedaljoner

med nordisk chimichurri og saftig kålsalat

I aften holder vi fest med stegte svinemedaljoner, krydret med vores egen fantastiske krydderiblanding, som vi kalder Mamas Favorit. Vores vidunderlige kød serverer vi med kogte kartofler med smør og purløg, en frisk kålsalat og en nordisk chimichurri, som er en super velsmagende sauce, der både er sød, sur og salt, og indeholder masser af friske urter!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Æg
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Svinemørbrad

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

400 g

Små kartofler

½ stk

Hvidløgsfed

1 pose

Purløg

1 pose

Bredbladet persille

½ stk

Citron

1 stk

Æble

150 g

Kålblanding, skåret

50 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker (trin 3)

1 spsk

Vand (trin 3)

2 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

2 spsk

Smør (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)717 kcal
Energi (kJ)3002 kJ
Fedt41.1 g
Mættet fedt16.7 g
Kulhydrat48.5 g
Sukker12.7 g
Protein37.2 g
Salt2.9 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Kog kartofler i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv.

Hæld vand fra, og stil til side med låg på.

Forbered råvarer
2

Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.

Halver citron [½ stk, 2P].

Hak persille og purløg meget fint. 

Skær svinemørbrad i medaljoner (3 pr. person) på et andet skærebræt.

Lav chimichurri
3

Bland hvidløg, persille, halvdelen af purløg, olivenolie [2 spsk | 4 spsk], vand [1 spsk | 2 spsk], sukker [½ tsk | 1 tsk], salt [¼ tsk I ½ tsk], et nip peber og et stort skvæt citronsaft i en lille skål.

Steg medaljoner
4

Krydr medaljoner med Mamas Favorit og et nip salt og peber.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg medaljoner i 2-3 min på hver side, eller indtil gyldne, og tag panden af varmen.

Lav kålsalat
5

Imens, skær æble i skiver. 

Bland kålblanding, et nip salt, æble og et skæt citronsaft i en mellemstor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Vend kartofler med smør [2 spsk | 4 spsk] og resterende purløg i gryden, og krydr med et nip salt og peber.

Server
6

Anret kartofler, medaljoner og kålsalat på tallerkener.

Top salat med smuldret salatost [½ pakke, 2P]. 

Top medaljoner med chimichurri.