Stegte svinemedaljoner
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stegte svinemedaljoner

Stegte svinemedaljoner

med nordisk chimichurri og saftig kålsalat

I aften holder vi fest med stegte svinemedaljoner, krydret med vores egen fantastiske krydderiblanding, som vi kalder Mamas Favorit. Vores vidunderlige kød serverer vi med kogte kartofler med smør og purløg, en frisk kålsalat og en nordisk chimichurri, som er en super velsmagende sauce, der både er sød, sur og salt, og indeholder masser af friske urter!

Tags:
Hurtig
Max 50g kulhydrater
Hvedefri
Allergener:
Æg
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

250 g

Svinemørbrad

150 g

Kålblanding, skåret

400 g

Små kartofler

½ stk

Hvidløgsfed

1 pose

Purløg

50 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

1 stk

Æble

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

2 spsk

Olie til chimichurri

1 spsk

Vand til chimichurri

½ tsk

Sukker til chimichurri

¼ tsk

Salt til chimichurri

1 spsk

Olie til stegning

2 spsk

Smør til kartofler

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3557 kJ
Kalorier (kcal)850 kcal
Fedt56.3 g
Mættet fedt18.6 g
Kulhydrat47.4 g
Sukker14.7 g
Protein37.1 g
Salt3.6 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv.

Hæld vand fra, krydr med et nip salt og peber, og stil til side med låg på.

Forbered råvarer
2

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak persille og purløg meget fint.

Skær svinemørbrad i medaljoner (3 pr. person) på et andet skærebræt, og krydr med salt og peber.

Lav chimichurri
3

Bland hvidløg, persille, olivenolie, vand, sukker, salt og peber i en lille skål.

Steg medaljoner
4

Krydr medaljoner med Mamas Favorit.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg medaljoner i 2-3 min på hver side, eller indtil gyldne, og tag panden af varmen.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. 

Lav kålsalat
5

Imens, skær æble i tynde, halve skiver.

Bland kålblanding, æble, mayonnaise og et nip salt i en mellemstor skål.

Vend kartofler med smør og purløg i gryden.

Server
6

Anret kartofler, medaljoner og kålsalat på tallerkener.

Top salat med smuldret salatost.

Top medaljoner med chimichurri.