I aften holder vi fest med stegte svinemedaljoner, krydret med vores egen fantastiske krydderiblanding, som vi kalder Mamas Favorit. Vores vidunderlige kød serverer vi med kogte kartofler med smør og purløg, en frisk kålsalat og en nordisk chimichurri, som er en super velsmagende sauce, der både er sød, sur og salt, og indeholder masser af friske urter!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
250 g
Svinemørbrad
150 g
Kålblanding, skåret
400 g
Små kartofler
½ stk
Hvidløgsfed
1 pose
Purløg
50 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
1 stk
Æble
1 pose
Bredbladet persille
¼ tsk
Salt til kød
2 spsk
Olie til chimichurri
1 spsk
Vand til chimichurri
½ tsk
Sukker til chimichurri
¼ tsk
Salt til chimichurri
1 spsk
Olie til stegning
2 spsk
Smør til kartofler
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv.
Hæld vand fra, krydr med et nip salt og peber, og stil til side med låg på.
Pres eller hak hvidløg fint.
Hak persille og purløg meget fint.
Skær svinemørbrad i medaljoner (3 pr. person) på et andet skærebræt, og krydr med salt og peber.
Bland hvidløg, persille, olivenolie, vand, sukker, salt og peber i en lille skål.
Krydr medaljoner med Mamas Favorit.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg medaljoner i 2-3 min på hver side, eller indtil gyldne, og tag panden af varmen.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Imens, skær æble i tynde, halve skiver.
Bland kålblanding, æble, mayonnaise og et nip salt i en mellemstor skål.
Vend kartofler med smør og purløg i gryden.
Anret kartofler, medaljoner og kålsalat på tallerkener.
Top salat med smuldret salatost.
Top medaljoner med chimichurri.