Enkel sticky 'harissa'-kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Enkel sticky 'harissa'-kylling

Enkel sticky 'harissa'-kylling

med citronbulgur og cremet kålslaw

Harissa er en krydret, nordafrikansk krydderiblanding. I aften bruger vi den på kylling, som vi steger sprød og gylden og derefter vender med sød chilisauce. Vi serverer vores 'harissa'-kylling med bulgur blandet med persille og citronsaft og en cremet kålslaw med tranebær, fraiche og mayonnaise.

Tags:
Lynhurtig
Allergener:
Æg
Sennep
Mælk
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citron

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

150 g

Kålblanding, skåret

4 g

Kyllingebouillon

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

20 g

Tranebær

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)

280 g

Kyllingebryst

40 g

Sød chilisauce

1 stk

Æble

4 g

Harissa-krydderi

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand til bulgur

¼ tsk

Salt til bulgur

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til slaw

1 spsk

Olie til bulgur

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3099 kJ
Kalorier (kcal)741 kcal
Fedt31.3 g
Mættet fedt6.7 g
Kulhydrat67.3 g
Sukker30.4 g
Protein43.1 g
Salt3.9 g

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt bulgur, kyllingebouillon og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil bløde.

Steg kylling
2

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med salt og Harissa-krydderi i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet og gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav kålslaw
3

Imens, halver citron.

Pluk persille.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Bland æble, kålblanding, tranebær, salt, fraiche og mayonnaise i en stor skål.

Vend kylling med sød chilisauce i stegepanden, og steg videre i 1 min.

Vend persille, olivenolie og citronsaft i gryden med bulgur lige inden servering.

Server
4

Anret bulgur, kålslaw og kylling i dybe tallerkener.