Hurtig svinekød i cremet citronpebersauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig svinekød i cremet citronpebersauce

Hurtig svinekød i cremet citronpebersauce

med æble-dildsalat og forkogte kartofler

I aften frister vi med en lynhurtig opskrift, som alligevel indeholder en masse skønne ingredienser. De forkogte kartofler bliver varmet op, og derefter vendt med smør. Samtidigt steger vi svinekød, og lader det simre i en syrlig sauce med citronpeber, kyllingebouillon og fløde. Vi når også at bikse en frisk æble-dildsalat med agurk og lime sammen.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Hvedefri
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svineschnitzel

1 stk

Lime

1 stk

Små kartofler, forkogte

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Agurk

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 pose

Dild

2 g

Citronpeber

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør til kartofler

½ tsk

Salt til kartofler

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til stegning

½ dl

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3334 kJ
Kalorier (kcal)797 kcal
Fedt43.3 g
Mættet fedt24.2 g
Kulhydrat63 g
Sukker14.4 g
Protein38 g
Salt4.5 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog kartofler i 3-5 min, eller indtil gennemvarme, og hæld vand fra.

Vend smør og salt i gryden, og stil til side med låg på. 

Lav æble-dildsalat
2

Imens, skær æble i tynde, halve skiver.

Hak æble og agurk groft.

Halver lime.

Bland agurk, æble, limesaft, olivenolie og salt i en mellemstor skål.

Riv dild groft, og vend i skålen.

Steg kød
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinekød i 1-2 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Sænk til middel varme. Tilsæt citronpeber, kyllingebouillon, madlavningsfløde og vand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Server
4

Anret kartofler, æble-dildsalat og svinekød på tallerkener.

Top svinekød med sauce.