Svinemørbrad i brun sovs
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Svinemørbrad i brun sovs

Svinemørbrad i brun sovs

med persillekartofler og kålsalat

I aften byder vi på klassiske smage i perfekt harmoni. Mør svinemørbrad brunes, og bages derefter til perfektion i ovnen. Samtidigt koger vi kartofler, som vi vender med persille och smør, og så laver vi en fantastisk brun sovs. En sprød kålsalat med rødkål, tranebær og honning-sennepsdressing giver fin kontrast til kød, kartofler og sovs.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Mælk
Sennep
Sulfitter
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Svinemørbrad

500 g

Kartofler

100 g

Brun sovs

(Indeholder Mælk)

20 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)

20 g

Tranebær

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)

150 g

Rødkål, skåret

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

2 spsk

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

1 spsk

Smør til sauce

1 spsk

Smør til kartofler

¼ tsk

Salt til kartofler

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3057 kJ
Kalorier (kcal)731 kcal
Fedt38.4 g
Mættet fedt13.8 g
Kulhydrat63.9 g
Sukker17.6 g
Protein33.9 g
Salt5.1 g

Fremgangsmåde

Bag svinemørbrad
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på høj varme.

Steg svinemørbrad med salt i 2 min på hver side, eller indtil brunet.Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 12-15 min.Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Kog kartofler
2

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Krydr med et nip salt og peber, og stil til side med låg på.

Forbered persille
3

Imens, hak persille fint.

Lav kålsalat
4

Bland rødkål, tranebær, honning-sennepsdressing, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Lav sauce
5

Opvarm samme stegepande på middel varme.

Tilsæt brun sovs, vand, salt og smør under omrøring, og varm op.

Skær svinemørbrad i 2 cm skiver.

Vend smør, persille og salt i gryden med kartofler lige inden servering.

Server
6

Anret kartofler, svinemørbrad og salat på tallerkener.

Top svinemørbrad med sauce.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image