Svinemørbrad i cremet flødesauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Svinemørbrad i cremet flødesauce

Svinemørbrad i cremet flødesauce

med kogte kartofler og frisk æblesalat

I aften skal vi have kød, kartofler, sauce og salat! Mørt svinekød får en fantastisk smag, når det steges i ovnen krydret med vores færdige krydderiblanding Hvide Løjer & Urter. Både sødt og syrligt tilbehør er en lækker æblesalat med valnødder. Vi serverer vores sprøde svinekød med kogte kartofler og en dejligt cremet basilikumflødesauce.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Hvidløgsfed

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 pose

Basilikum

250 g

Svinemørbrad

400 g

Små kartofler

60 g

Blandet salat

1 stk

Æble

4 g

Kyllingebouillon

20 g

Valnødder

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 5)

efter behov

Smør (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)598 kcal
Energi (kJ)2500 kJ
Fedt28.98 g
Mættet fedt12.5 g
Kulhydrat46.04 g
Sukker11.9 g
Protein36.34 g
Salt3.4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Kog kartofler i 15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og krydr med et nip salt* og peber*. Stil til side med låg på for at holde på varmen.

Tilbered svinemørbrad
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på høj varme. Krydr svinemørbrad med Hvide Løjer & Urter og et nip salt*, og steg i 1-2 min på hver side. Overfør til en bageplade med bagepapir, og steg i ovnen i 12-13 min. Overfør til et skærebræt, og dæk til med sølvpapir indtil servering. 

Forbered frugt og grønt
3

Hak basilikum fint. Skær æble i tynde, halve skiver. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

Lav salat
4

Bland en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en stor skål. Vend salat og æble i skålen lige inden servering, så salaten forbliver sprød.

Lav sauce
5

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en stor klat smør* med en smule olivenolie* i samme stegepande på middel varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon og basilikum (gem lidt til anretning), og lad simre i 1-2 min. Krydr med salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber*. Skær svinemørbrad i 2 cm skiver. 

Server
6

Anret kartofler, svinemørbrad og salat på tallerkener. Dryp med basilikumsauce. Top salat med valnødder. Drys med resterende basilikum.