I aften skal vi have kød, kartofler, sauce og salat! Mørt svinekød får en fantastisk smag, når det steges i ovnen krydret med vores færdige krydderiblanding Hvide Løjer & Urter. Både sødt og syrligt tilbehør er en lækker æblesalat med valnødder. Vi serverer vores sprøde svinekød med kogte kartofler og en dejligt cremet basilikumflødesauce.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Hvide Løjer & Urter
1 stk
Hvidløgsfed
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
1 pose
Basilikum
250 g
Svinemørbrad
400 g
Små kartofler
60 g
Blandet salat
1 stk
Æble
4 g
Kyllingebouillon
20 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
20 g
Honning-sennepsdressing
(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)
¼ tsk
Salt (trin 5)
¼ spsk
Olivenolie (trin 5)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og krydr med salt og peber. Dæk til med låg, og stil til side.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på høj varme.
Krydr svinemørbrad med Hvide Løjer & Urter og salt, og brun i 2 min på hver side.
Overfør til en bageplade med bagepapir, og steg i ovnen i 12-15 min. Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.
TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Imens, hak basilikum fint.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Skyl salat.
Vend salat og æble med honning-sennepsdressing og et nip salt og peber i en stor skål.
Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm olivenolie [1/4 spsk | 1/2 spsk] i samme stegepande (tør af først) på middel varme.
Steg hvidløg i 1-2 min, eller indtil velduftende.
Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon og basilikum, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet. Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber.
Skær svinemørbrad i 2 cm skiver.
Anret kartofler, svinemørbrad og salat på tallerkener.
Top med basilikumsauce.
Top salat med valnødder.