topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Taboulehsalat

Taboulehsalat

med halloumi & sprøde kikærter

Tag en kulinarisk udflugt til verdenshistoriens vugge, og lad dine smagsløg smelte sammen med brisen fra den østlige Middelhavskyst. Vores taboulehsalat er fyldt med fiberrig bulgur og cremet hvid halloumi, som sammen med grønne skønheder som persille, mynte og sprøde kikærter får din vegetariske åre til at boble af vellyst.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Sennep
Sesam
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Tomat

150 g

Fraiche

1 pose

Bredbladet persille

15 g

Dukkah-Godt

(Indeholder Sennep, Sesam)

stk

Agurk

1 pakke

Kikærter

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Agurk, piccolo

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 stk

Citron

200 g

Halloumi

1 pose

Mynte

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie

3 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)704 kcal
Energi (kJ)2944 kJ
Fedt37.63 g
Mættet fedt17.6 g
Kulhydrat45.06 g
Sukker4.3 g
Protein36.35 g
Salt5.6 g

Fremgangsmåde

Bag kikærter
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Bland kikærter, Dukkah-godt, olivenolie* [1 spsk til 2 pers. | 2 spsk til 4 pers.] og et nip peber* i en skål. Fordel på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 10-12 min.

Kog bulgur
2

Bring vand* og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt bulgur. Kog i 2-3 min. Dæk til med låg. Tag gryden af varmen. Lad hvile under låg i 12-15 min.

Steg halloumi
3

Skær halloumi i 2 cm tykke skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg halloumi i 3-4 min på hver side.

Bland taboulehsalat
4

Skær agurk og tomat i tern. Hak persille (med stilk) fint. Bland agurk, tomat, bulgur og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål.

Bland persilledressing
5

Skær citron i både. Bland persille, fraiche og en smule citronsaft med et nip salt* og peber* i en lille skål. Hak mynte fint.

Server
6

Anret taboulehsalat på tallerkener. Top med kikærter, halloumi, persilledressing og mynte.