topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Taboulehsalat

Taboulehsalat

med halloumi & sprøde kikærter

Tag en kulinarisk udflugt til verdenshistoriens vugge, og lad dine smagsløg smelte sammen med brisen fra den østlige Middelhavskyst. Vores taboulehsalat er fyldt med fiberrig bulgur og cremet hvid halloumi, som sammen med grønne skønheder som persille, mynte og sprøde kikærter får din vegetariske åre til at boble af vellyst.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Sennep
Sesam
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 pakke

Kikærter

4 g

Grøntsagsbouillon

1 pose

Bredbladet persille

7.5 g

Dukkah-Godt

(Indeholder Sennep, Sesam)

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 pose

Mynte

1 stk

Agurk

2 stk

Tomat

200 g

Halloumi

1 stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

4 dl

Vand (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)808 kcal
Energi (kJ)3380 kJ
Fedt44.43 g
Mættet fedt22.3 g
Kulhydrat51.11 g
Sukker10.6 g
Protein40.04 g
Salt4.9 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag kikærter
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring vand* [4 dl | 8 dl] i kog i en gryde. Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Bland kikærter, Dukkah-godt [1/2 pakke, 2P], olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt* og peber* i en skål. Fordel på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 10-12 min.

Kog bulgur
2

Tilsæt bulgur og grøntsagsbouillon til gryden med kogende vand*, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom bulgur tilbage i gryden.

Steg halloumi
3

Skær halloumi i 2 cm tykke skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg halloumi i 3-4 min på hver side.

Bland taboulehsalat
4

Skær agurk og tomat i 1 cm tern. Hak persille (med stilk) fint. Bland agurk, tomat, bulgur og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål.

Bland persilledressing
5

Skær citron i både. Bland persille, fraiche og en smule citronsaft med et nip salt* og peber* i en lille skål. Hak mynte fint.

Server
6

Anret taboulehsalat på tallerkener. Top med kikærter, halloumi, persilledressing og mynte.