topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tacos al pastor

Tacos al pastor

med sød mangosalsa og bacon-majssalat

I aften frister vi med en ret, der er yderst populær i mexicanske taquerías. Vi bygger vores Tacos al Pastor med bløde tortillabrød, stegt svinekød i en fantastisk marinade med lime, tomat og Panamad, strimlet spidskål, mangosalsa med rødløg og koriander og mexicansk mayo. Skønt tilbehør er en salat med majs, salatost, bacon og koriander.

Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

½ stk

Lime

½ dåse

Tomatpuré

4 g

Panamad

300 g

Svinekamfilet

½ stk

Rødløg

1 stk

Mango

1 pose

Koriander

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

5 g

Tex-Mex

150 g

Spidskål, skåret

½ dåse

Majs

70 g

Bacon, tern

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

1 tsk

Sukker (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

½ dl

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4855 kJ
Kalorier (kcal)1160 kcal
Fedt63.4 g
Mættet fedt15.8 g
Kulhydrat90.7 g
Sukker31.1 g
Protein52.7 g
Salt5.5 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Mariner kød
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Skær lime [½ stk, 2P] i både.

Bland tomatpuré [1/2 dåse, 2P], saft fra halvdelen af lime, Panamad, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], sukker [1 tsk | 2 tsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Skær svinekød i 2 cm tern på et andet skærebræt, og vend i skålen. 

Lav mangosalsa
2

Hak rødløg [½ stk, 2P] og koriander fint.

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.

Bland rødløg, mango, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], saft fra resterende limebåde, halvdelen af ​​koriander, salt og peber i en mellemstor skål.

Steg bacon
3

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon [1/2 pakke, 2P] i 4-5 min, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken med køkkenrulle. 

Imens, bland Tex-Mex og mayonnaise i en lille skål.

Steg kød
4

Opvarm samme stegepande (tilsæt en smule olivenolie ved behov) på middelhøj varme.

Steg svinekød (inklusive marinade) i 3-4 min, eller indtil brunet og gennemstegt.

Tilsæt vand [1/2 dl | 1 dl], og tag panden af varmen.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. 

Lav salat
5

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Smuldr salatost [½ pakke, 2P].

Hæld væde fra majs [½ dåse, 2P].

Bland salatost, majs, bacon og resterende koriander i en mellemstor skål.

Server
6

Fyld tortillabrød med spidskål og svinekød (inklusive marinade) og mexicansk mayonnaise.

Top med mangosalsa.

Server med salat.