topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tacos al Pastor

Tacos al Pastor

med bacontoppet 'street corn' og ananassalsa

I aften frister vi med en ret, der er yderst populær i mexicanske taquerías. Vi bygger vores tacos med bløde tortillabrød, stegt svinekam i en fantastisk marinade med lime, tomat og Panamad, strimlet spidskål og ananassalsa med rødløg og koriander. Skønt tilbehør er bacontoppet 'street corn' majs, der grilles og derefter toppes med mayonnaise, salatost og bacon.

Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

½ stk

Lime

½ dåse

Tomatpuré

4 g

Panamad

300 g

Svinekamfilet

½ stk

Rødløg

1 pose

Koriander

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Majskolbe

70 g

Bacon, tern

½ dåse

Ananasskiver

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

1 tsk

Sukker (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ dl

Vand (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5151 kJ
Kalorier (kcal)1231 kcal
Fedt65.3 g
Mættet fedt16.1 g
Kulhydrat113.2 g
Sukker16.8 g
Protein57.3 g
Salt6 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag majs
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C varmluft.

Fjern blade fra majs, og del i to.

Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/4 tsk i 1/2 tsk] og et nip peber, og pak ind i en foliepakke.

Placer på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil mør.

Mariner kød
2

Imens, skær lime [1/2 stk, 2P] i både.

Bland tomatpuré [1/2 dåse. 2P], saft fra halvdelen af lime, Panamad, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], sukker [1 tsk | 2 tsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Skær kød i 2 cm tern på et andet skærebræt, og vend i skålen med marinade.

Forbered salat
3

Hak rødløg [1/2 stk, 2P] og koriander fint.

Hæld saft fra ananas, og skær ananas [1/2 dåse, 2P] i små tern.

Bland rødløg, ananas, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], saft fra resterende limebåde, halvdelen af koriander, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og peber i en mellemstor skål.

Steg kød
4

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon [1/2 pakke, 2P] i 4-5 min, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.

Steg kød (inklusive marinade) i 3-4 min, eller indtil brunet og gennemstegt.

Tilsæt vand [1/2 dl | 1 dl], og tag stegepanden af varmen.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. 

Top majs
5

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min, når majsen har 5 min tilbage.

Smuldr salatost [½ pakke, 2P].

Smør færdig majs med mayonnaise, og overfør til en tallerken. Top med salatost, bacon og resterende koriander.

Server
6

Fyld tortillabrød med spidskål og kød (inklusive marinade).

Top med sauce fra panden og ananassalsa.

Server med majs.