Teriyaki-kylling og udonnudler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Teriyaki-kylling og udonnudler

Teriyaki-kylling og udonnudler

med stegt peberfrugt og frisk forårsløg

I aften laver fantastisk alt-i-en ret med masser af smag og farve, som desuden er færdig på under en halv time. Vi steger kylling, svampe, peberfrugt og løg, og lader dem derefter simre i en sauce med ingefærpasta og teriyakisauce. Vi blander udonnudler i saucen, og så topper vi herlighederne med frisk forårsløg.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Proteinrig
Mælkefri
Lynhurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

75 g

Teriyakisauce

(Indeholder Gluten, Hvede, Soja)

1 stk

Forårsløg

1 stk

Rødløg

1 stk

Peberfrugt

150 g

Udonnudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

300 g

Kyllingebryststrimler

5 g

Ingefærpasta

½ stk

Champignon, skivet

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2455 kJ
Kalorier (kcal)587 kcal
Fedt8.7 g
Mættet fedt1.6 g
Kulhydrat85.2 g
Sukker18.2 g
Protein47.5 g
Salt2.5 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en gryde med saltet vand i kog. 

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde. 

Gem en smule nudelvand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.

Skyl nudler under koldt vand. 

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. 

Steg kylling
2

Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.

Skær peberfrugt i 1 cm strimler.

Snit forårsløg fint.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling, svampe [1/2 pakke, 2P], peberfrugt, rødløg og ingefærpasta [1/2 pakke, 2P] i 4-5 min, eller indtil grøntsagerne er bløde og kyllingen er gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav sauce
3

Tilsæt teriyakisauce, nudelvand [1/2 dl | 1 dl] og nudler, og vend sammen. 

Smag til med salt og peber.

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt nudelvand, hvis saucen virker tyk.

Server
4

Anret nudler i dybe tallerkener.

Drys med forårsløg.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image