I aften laver fantastisk alt-i-en ret med masser af smag og farve, som desuden er færdig på under en halv time. Vi steger kylling, svampe, peberfrugt og løg, og lader dem derefter simre i en sauce med ingefærpasta og teriyakisauce. Vi blander udonnudler i saucen, og så topper vi herlighederne med frisk forårsløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
75 g
Teriyakisauce
(Indeholder Gluten, Hvede, Soja)
1 stk
Forårsløg
1 stk
Rødløg
1 stk
Peberfrugt
150 g
Udonnudler
(Indeholder Gluten, Hvede)
300 g
Kyllingebryststrimler
5 g
Ingefærpasta
½ stk
Champignon, skivet
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.
Gem en smule nudelvand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.
Skær peberfrugt i 1 cm strimler.
Snit forårsløg fint.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling, svampe [1/2 pakke, 2P], peberfrugt, rødløg og ingefærpasta [1/2 pakke, 2P] i 4-5 min, eller indtil grøntsagerne er bløde og kyllingen er gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Tilsæt teriyakisauce, nudelvand [1/2 dl | 1 dl] og nudler, og vend sammen.
Smag til med salt og peber.
TIP: Tilsæt et ekstra skvæt nudelvand, hvis saucen virker tyk.
Anret nudler i dybe tallerkener.
Drys med forårsløg.