Teriyaki-stegt kikærtebowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Teriyaki-stegt kikærtebowl

Teriyaki-stegt kikærtebowl

med friske grøntsager og sesammayonnaise

Var posen med ingredienser tung? Vi beklager, men vi kunne ikke lade være med at fylde aftenens opskrift med et hav af fantastiske råvarer. Vi fylder tallerkenerne med luftige jasminris, teriyaki-stegte kikærter med sesamfrø, slikærter blandet med ponzudressing, syltet radise, revet rødkål og cremet sesammayonnaise.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Sulfitter
Sesam
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Kikærter

75 g

Teriyakisauce

(Indeholder Gluten, Hvede, Soja)

75 g

Sukkerærter

7.5 ml

Ponzudressing

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten, Sulfitter)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

75 g

Radiser

150 g

Jasminris

50 g

Sort sesammayonnaise

(Indeholder Sennep, Soja, Gluten, Hvede, Sesam, Æg)

75 g

Rødkål, skåret

1 stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Sukker (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)672 kcal
Energi (kJ)2810 kJ
Fedt23.2 g
Mættet fedt3 g
Kulhydrat92.6 g
Sukker16.7 g
Protein17 g
Salt5.9 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. 

TIP: Fjern ikke låget! 

Sylt radiser
2

Imens, skær radiser i tynde skiver. 

Skær lime i både.

Bland radiser, limesaft, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og sukker [1/2 tsk I 1 tsk] i en lille skål.

Hæld væde fra lige inden servering.

Forbered sukkerærter
3

Halver sukkerærter [1/2 pose, 2P] på langs.

Vend sukkerærter med ponzudressing [1/2 pakke, 2P] i en lille skål.

Steg kikærter
4

Opvarm en stegepande på middelhøj varme.

Rist sesamfrø i 2-3 min, eller indtil gyldne og velduftende, og overfør til en skål.

Hæld væde fra kikærter.

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg kikærter i 2-3 min, eller indtil gennemvarme.

Tilsæt teriyakisauce og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], rør rundt, og stil til side.

Bland sesammayonnaise
5

Bland sesammayonnaise og vand [1 spsk I 2 spsk] i en lille skål.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med kikærter, radiser, sukkerærter og rødkål.

Drys med sesamfrø.

Dryp med sesammayonnaise.