Var posen med ingredienser tung? Vi beklager, men vi kunne ikke lade være med at fylde aftenens opskrift med et hav af fantastiske råvarer. Vi fylder tallerkenerne med luftige jasminris, teriyaki-stegte kikærter med sesamfrø, slikærter blandet med ponzudressing, syltet radise, revet rødkål og cremet sesammayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Kikærter
75 g
Teriyakisauce
(Indeholder Gluten, Hvede, Soja)
½ pose
Sukkerærter
7.5 ml
Ponzudressing
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten, Sulfitter)
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)
75 g
Radiser
150 g
Jasminris
50 g
Sort sesammayonnaise
(Indeholder Sennep, Soja, Gluten, Hvede, Sesam, Æg)
75 g
Rødkål, skåret
1 stk
Lime
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
½ tsk
Sukker (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 4)
1 spsk
Vand (trin 5)
Imens, skær radiser i tynde skiver.
Skær lime i både.
Bland radiser, limesaft, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og sukker [1/2 tsk I 1 tsk] i en lille skål.
Hæld væde fra lige inden servering.
Halver sukkerærter [1/2 pose, 2P] på langs.
Vend sukkerærter med ponzudressing [1/2 pakke, 2P] i en lille skål.
Opvarm en stegepande på middelhøj varme.
Rist sesamfrø i 3-4 min, eller indtil gyldne og velduftende, og overfør til en skål.
Imens, hæld væde fra kikærter.
Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg kikærter i 2-3 min, eller indtil gennemvarme.
Tilsæt teriyakisauce og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], rør rundt, og stil til side.
Bland sesammayonnaise og vand [1 spsk I 2 spsk] i en lille skål.
Anret ris i dybe tallerkener.
Top med kikærter, radiser, sukkerærter og rødkål.
Drys med sesamfrø.
Dryp med sesammayonnaise.