topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Teriyaki-stegt svinekød

Teriyaki-stegt svinekød

med ingefærris og sesamstegte grøntsager

I aften laver vi forførende lækkert svinekød med teriyakismag! Vi steger kødet med teriyakisauce og wokblanding med hvidløg og sesamfrø. Vi serverer teriyaki-stegt svinekød og sesamstegte grøntsager med cremet ingefærris, og så topper vi med asiatisk mayonnaise og forårsløg.

Tags:
Børnevenlig
Mælkefri
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

75 g

Teriyakisauce

(Indeholder Gluten, Hvede, Soja)

250 g

Hakket svinekød

50 g

Vegansk asiatisk mayonnaise

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sesam)

1 stk

Hvidløgsfed

2 tsk

Ingefær

200 g

Wokblanding

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til ris

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Olie til grøntsager

¼ tsk

Salt til grøntsager

½ spsk

Olie til stegning

1 spsk

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3759 kJ
Kalorier (kcal)898 kcal
Fedt47.9 g
Mættet fedt8.8 g
Kulhydrat80.2 g
Sukker15 g
Protein35.9 g
Salt6 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Riv ingefær (uskrællet) fint.

Opvarm olivenolie i en mellemstor gryde på middel varme.

Steg ingefær i 1-2 min, eller indtil velduftende.

Tilsæt vand, og bring i kog. Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered grøntsager
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Snit forårsløg fint.

Steg grøntsager
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt wokblanding, hvidløg, sesamfrø, salt og et nip peber, og steg i 3-4 min, eller indtil møre.

Overfør til en tallerken.

Steg hakket kød
4

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svinekød i 4-5 min, eller indtil brunet.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav sauce
5

Tilsæt teriyakisauce og vand, og steg videre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen virker tyk.

Server
6

Anret ris, kød og grøntsager i dybe tallerkener.

Dryp med asiatisk mayonnaise.

Drys med forårsløg.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image