Teriyakiglacerede hakkebøffer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Teriyakiglacerede hakkebøffer

Teriyakiglacerede hakkebøffer

med radise-kålsalat og asiatisk mayonnaise

Teriyakisauce er en mørk, tyk japansk sovs, med en karakteristisk smag, som er blevet meget populær verden over. I aften bruger vi den til hakkebøffer, som vi steger og derefter får lov til at simre i teriyakisauce. Skønt tilbehør er sprøde fritter, en frisk radise-kålsalat med forårsløg og lime og cremet asiatisk mayonnaise.

Tags:
Mælkefri
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Sesam
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

225 g

Hakket oksekød

75 g

Teriyakisauce

(Indeholder Gluten, Hvede, Soja)

25 g

Rasp

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Forårsløg

500 g

Kartofler

75 g

Rødkål, skåret

75 g

Radiser

½ stk

Lime

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 4)

½ dl

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3543 kJ
Kalorier (kcal)847 kcal
Fedt48 g
Mættet fedt11.4 g
Kulhydrat72.2 g
Sukker17 g
Protein33.2 g
Salt6.1 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Steg hakkebøffer
2

Imens, bland hakket oksekød, æg [1 stk | 2 stk], rasp og salt [½ tsk | 1 tsk] i en stor skål. 

Form fars til bøffer (1 pr. person). 

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg bøffer i 4-5 min på hver side, eller indtil gennemstegte. 

VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Forbered råvarer
3

Imens, skær radiser i tynde skiver. 

Snit forårsløg fint.

Halver lime [½ stk, 2P].

Lav radise-kålsalat
4

Bland rødkål, radiser, forårsløg, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og limesaft [1 spsk | 2 spsk] i en stor skål.

Tilsæt teriyakisauce
5

Tilsæt teriyakisauce og vand [1/2 dl | 1 dl] til stegepanden med hakkebøffer, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Server
6

Anret fritter, radise-kålsalat og hakkebøffer på tallerkener.

Top hakkebøffer med teriyakisauce fra stegepanden.

Server med asiatisk mayonnaise.