Tikka Masala er en indisk klassiker, som kan laves med mange forskellige råvarer. I aften får vi en super lækker tikka masala med tofu, kokosmælk, pak choi og fuldkornsnudler.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Tofu
30 g
Tikka masala
1 stk
Rød peberfrugt
200 g
Pak choi
4 g
Ga-Laksa
100 ml
Kokosmælk
½ stk
Lime, økologisk
150 g
Fuldkornsnudler
(Indeholder Hvede, Gluten)
1 spsk
Olivenolie
Bring en gryde med vand i kog. Skær tofu i 1 cm tern. Bland tikka masala med olivenolie* og tofu i en skål, og stil til side.
Skær peberfrugt i strimler. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg Ga-Laksa, peberfrugt og tofu under omrøring i 3-4 min.
Hak den hvide del af pak choi groft. Skær den grønne del i tynde strimler. Skær lime i både.
Tilsæt nudler til det kogende vand*, og kog i 3-4 min. Hæld vand fra, og vend med en smule olivenolie* i gryden.
Tilsæt kokosmælk [½ pakke, 2 pers.] og den hvide del af pak choi til stegepanden med tofu, og rør godt rundt. Varm op i 1 min. Smag til med et skvæt limesaft og et nip salt* og peber*.
Anret nudler og tikka masala i dybe tallerkener. Top med den grønne del af pak choi. Server med limebåde.