Toscansk svine- og kalvekødspasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Toscansk svine- og kalvekødspasta

Toscansk svine- og kalvekødspasta

med høvlet ost og frisk oregano

Italien har meget mere at byde på end pizza og lasagne. I aften frister vi med en vidunderlig toscansk svine- og kalvekødspasta med rigatoni, grønkål, tomat og fløde, som vi krydrer med vores skønne krydderiblandinger, som vi kalder Middelhavsdrøm og Mamas Favorit. Vi topper med revet ost og frisk oregano, og så er maden klar.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

250 g

Hakket svine-/kalvekød

4 g

Middelhavsdrøm

1 stk

Tomat

1 pose

Oregano

½ pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

4 g

Kyllingebouillon

50 g

Grønkål, skåret

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)745 kcal
Energi (kJ)3116 kJ
Fedt30.93 g
Mættet fedt12.2 g
Kulhydrat73.12 g
Sukker7.4 g
Protein43.04 g
Salt4.3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil 'al dente'. Gem en smule pastavand [1,5 dl | 3 dl], og hæld resten fra. Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg svine- og kalvekød
2

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød med Middelhavsdrøm og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 4-5 min, eller indtil brunet. 

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Forbered råvarer
3

Skær tomat i 1 cm tern.

Pluk oregano.

Tilsæt grønkål
4

Sænk til middel varme. 

Tilsæt grønkål, tomat, madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], Mamas Favorit, kyllingebouillon, halvdelen af finrevet ost, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber, og lad simre indtil pastaen er færdigkogt.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pasta og pastavand til stegepanden, og lad simre videre i 1-2 min, eller indtil saucen er let tyknet.

Smag til med salt og peber.

Server
6

Anret svine- og kalvekødspasta i dybe tallerkener.

Drys med resterende finrevet ost.

Drys med oregano.