Italien har meget mere at byde på end pizza og lasagne. I aften frister vi med en vidunderlig toscansk svine- og kalvekødspasta med rigatoni, grønkål, tomat og fløde, som vi krydrer med vores skønne krydderiblandinger, som vi kalder Middelhavsdrøm og Mamas Favorit. Vi topper med revet ost og frisk oregano, og så er maden klar.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Pasta
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)
250 g
Hakket svine-/kalvekød
4 g
Middelhavsdrøm
1 stk
Tomat
1 pose
Oregano
½ pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
4 g
Kyllingebouillon
50 g
Grønkål, skåret
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 4)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil 'al dente'. Gem en smule pastavand [1,5 dl | 3 dl], og hæld resten fra. Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svine-/kalvekød med Middelhavsdrøm og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 4-5 min, eller indtil brunet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Skær tomat i 1 cm tern.
Pluk oregano.
Sænk til middel varme.
Tilsæt grønkål, tomat, madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], Mamas Favorit, kyllingebouillon, halvdelen af finrevet ost, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort nip peber, og lad simre indtil pastaen er færdigkogt.
Tilsæt pasta og pastavand til stegepanden, og lad simre videre i 1-2 min, eller indtil saucen er let tyknet.
Smag til med salt og peber.
Anret svine- og kalvekødspasta i dybe tallerkener.
Drys med resterende finrevet ost.
Drys med oregano.