Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 portioner. Nyd tid med familien i weekenden over en hjemmelavet tropisk brunch. Vi laver sprøde toast, som vi topper med avocadomos med citron, og ristede cashewnødder. Og så laver vi pandekager, som vi topper med yoghurt, mango med lime, ristet kokosmel og sirup. Vi forkæler også familien med syrlig yoghurt toppet med hakket ananas.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
1 stk
Lime
1 stk
Citron
400 g
Pandekagemiks
(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)
2 stk
Avocado
450 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
40 g
Cashewnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Byg, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)
1 dåse
Ananasskiver
30 g
Kokosmel
(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)
2 stk
Mango
100 g
Sirup
2 tsk
Sukker til syltning
1 spsk
Vand til syltning
5 dl
Vand til pandekager
2 spsk
Smør til stegning
¼ tsk
Salt til guacamole
Forvarm ovnen på 200°C/180°C (varmluft).
Skær brød i 1,5 cm skiver, og fordel på en bageplade med bagepapir.
Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt, og bag i ovnen i 6-8 min, indtil sprøde.
Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 2 cm tern.
Halver lime.
Bland sukker, vand, et stort skvæt limesaft og mango i en mellemstor skål. Stil til side.
Pisk vand og pandekagemiks sammen i en stor skål.
Smelt smør i en stegepande på middelhøj varme.
Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 8-10 cm i omkreds. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt.
Gentag med resterende dej.
TIP: Tilsæt mere smør til panden ved behov. - Hold pandekagerne varme i ovnen på på 100°C/80°C (varmluft) indtil servering.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Rist kokosmel i 2-3 min, indtil let brunet. Stil til side i en skål.
Knus cashewnødder direkte i posen med en kagerulle, indtil groft knuste. Rist cashewnødder i 3-4 min, indtil gyldne.
Imens, halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.
Mos avocado, limesaft, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Smør brød med avocadomos, og krydr med et nip peber.
Dræn ananas, og hak groft.
TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie til avocadomosen.
Anret pandekager på tallerkener og top med lidt yoghurt, mango, kokosmel og sirup.
Top avocadotoast med cashewnødder.
Kom resterende yoghurt i glas, og top med ananas.