Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Pitabrød med cremet tunsalat er hurtig at tilberede og passer perfekt i madpakken. Vi serverer de fyldte pitabrød med cherrytomater og pærebåde til at snacke på.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Pitabrød
(Indeholder Hvede, Gluten)
160 g
Tunfisk i vand
(Indeholder Fisk)
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
1 stk
Agurk
125 g
Cherrytomater
2 stk
Pære
¼ tsk
Salt til fisk
Forvarm ovnen til 240°C/220°C varmluft.
Halver pitabrød. Placer pitabrød på risten i ovnen, og varm i 3-4 min.
TIP: Vores pitabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Skær pære i tynde, halve skiver.
Halver cherrytomater.
Skær agurk i halve skiver.
Hæld væde fra tunfisk.
Bland tunfisk, crème fraiche, salt og et nip peber.
Anret tunsalat og agurk i pitabrød.
Lav madpakke med pitabrød, pære og cherrytomater.