Tunfyldte pitabrød til børnemadpakken
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tunfyldte pitabrød til børnemadpakken

Tunfyldte pitabrød til børnemadpakken

2 portioner | med agurk og tomat

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Pitabrød med cremet tunsalat er hurtig at tilberede og passer perfekt i madpakken. Vi serverer de fyldte pitabrød med cherrytomater og pærebåde til at snacke på.

Allergener:
Hvede
Gluten
Fisk
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid10 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Pitabrød

(Indeholder Hvede, Gluten)

160 g

Tunfisk i vand

(Indeholder Fisk)

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Agurk

125 g

Cherrytomater

2 stk

Pære

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til fisk

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)1854 kJ
Kalorier (kcal)443 kcal
Fedt13.4 g
Mættet fedt7.7 g
Kulhydrat55.9 g
Sukker17.1 g
Protein21.2 g
Salt1.8 g

Fremgangsmåde

Varm pitabrød
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C varmluft.

Halver pitabrød. Placer pitabrød på risten i ovnen, og varm i 3-4 min.

TIP: Vores pitabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.

Forbered grøntsager
2

Skær pære i tynde, halve skiver.

Halver cherrytomater.

Skær agurk i halve skiver.

Lav tunsalat
3

Hæld væde fra tunfisk.

Bland tunfisk, crème fraiche, salt og et nip peber.

Server
4

Anret tunsalat og agurk i pitabrød.

Lav madpakke med pitabrød, pære og cherrytomater.