topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Toscansk svinekødspasta

Toscansk svinekødspasta

med grønkål og frisk basilikum

Italien har meget mere at byde på end pizza og lasagne. I aften laver vi en fantastisk pasta med inspiration fra Toscana, som ligger i den nordlige del af Italien. Vi steger svinekød med middelhavskrydderier, og tilsætter derefter grønkål, soltørrede tomater, fløde og rigatoni. Vi topper med revet ost og frisk basilikum, og så er maden færdig.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Æg
Mælk
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

250 g

Hakket svinekød

50 g

Soltørrede tomater

4 g

Middelhavsdrøm

4 g

Kyllingebouillon

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

50 g

Grønkål, skåret

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

1 pose

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.5 dl

Gemt pastavand

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

1 tsk

Salt til pasta

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3416 kJ
Kalorier (kcal)816 kcal
Fedt36.4 g
Mættet fedt15.8 g
Kulhydrat76.2 g
Sukker10.6 g
Protein43.9 g
Salt6.7 g

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil 'al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg hakket svinekød
2

Imens, opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svinekød med Middelhavsdrøm og salt i 4-5 min, eller indtil brunet.

Imens, hak soltørrede tomater groft.

TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav sauce
3

 

Tilsæt grønkål, soltørrede tomater, madlavningsfløde, Mamas Favorit, og lad simre i 2-3 min.

 

Tilsæt pastavand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

 

Tilsæt pasta, salt og peber, og vend sammen.

Server
4

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med finrevet ost og basilikum.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image