Kuller er en torskefisk med mild smag og fast kød. I aften panerer vi den med panko og valnødder, og bager den derefter gylden. Samtidig laver vi ovnbagte rosmarinkartofler, en frisk salat med pære og selleri og en cremet sennepsdressing med fraiche.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
1 stk
Rosmarin
60 g
Blandet salat
1 stk
Pære
1 stk
Bladselleri
(Indeholder Selleri)
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
15 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
20 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
250 g
Kuller
(Indeholder Fisk)
¼ tsk
Salt (trin 1)
½ tsk
Sukker (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
½ tsk
Salt (trin 4)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Hak rosmarin fint.
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med rosmarin, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, skær pære i tynde, halve skiver.
Skær selleri i tynde skiver.
Skyl salat.
Kom salat, pære, selleri, olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber en mellemstor skål.
Vend sammen lige inden servering.
Bland sennep, fraiche, sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt og peber i en lille skål.
Hak valnødder fint.
Bland panko, valnødder, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en mellemstor skål.
Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og peber.
Placer fisk på en anden bageplade med bagepapir, og top med panering.
Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil gennemtilberedt, når kartoflerne har 10 min tilbage.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Anret rosmarinkartofler, fisk og pæresalat på tallerkener.
Server med sennepsdressing.