Valnøddepaneret kuller
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Valnøddepaneret kuller

Valnøddepaneret kuller

med rosmarinkartofler og pæresalat

Kuller er en torskefisk med mild smag og fast kød. I aften panerer vi den med panko og valnødder, og bager den derefter gylden. Samtidig laver vi ovnbagte rosmarinkartofler, en frisk salat med pære og selleri og en cremet sennepsdressing med fraiche.

Tags:
Hurtig
Under 650 kcal
Allergener:
Selleri
Mælk
Sennep
Nødder
Gluten
Hvede
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Rosmarin

60 g

Blandet salat

1 stk

Pære

1 stk

Bladselleri

(Indeholder Selleri)

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

15 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

20 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Sukker (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2595 kJ
Kalorier (kcal)620 kcal
Fedt21.6 g
Mættet fedt5 g
Kulhydrat68.3 g
Sukker12.6 g
Protein39.6 g
Salt2.3 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Lav rosmarinkartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Hak rosmarin fint.

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med rosmarin, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Lav pæresalat
2

Imens, skær pære i tynde, halve skiver.

Skær selleri i tynde skiver.

Skyl salat.

Kom salat, pære, selleri, olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber en mellemstor skål.

Vend sammen lige inden servering.

Lav sennepsdressing
3

Bland sennep, fraiche, sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt og peber i en lille skål.

Forbered panering
4

Hak valnødder fint.

Bland panko, valnødder, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en mellemstor skål.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og peber.

Bag fisk
5

Placer fisk på en anden bageplade med bagepapir, og top med panering.

Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil gennemtilberedt, når kartoflerne har 10 min tilbage.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret rosmarinkartofler, fisk og pæresalat på tallerkener.

Server med sennepsdressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image