topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Varm kikærtesalat

Varm kikærtesalat

med hvidløgsbagte croutoner og spejlet æg (OBS! Æg medfølger ikke)

Server en let middag, og sæt en kulinarisk cæsarsalat i en vegetarisk version på spisebordet i aften. På 20 minutter blander du grøntsager sammen, som du lader omfavnes af en lækker, klassisk cæsardressing lavet af hård revet ost, sennep og mayo. Salaten gøres mættende med sprøde hjemmelavede hvidløgscroutoner, sprøde ovnstegte kikærter og spejlæg. Super lækkert og ukompliceret!

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

1 pakke

Kikærter

1 stk

Agurk

250 g

Cherrytomater

1 stk

Salat

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

12 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 3)

1 spsk

Vand (trin 5)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)638 kcal
Energi (kJ)2671 kJ
Fedt34.55 g
Mættet fedt5.9 g
Kulhydrat53.19 g
Sukker11.5 g
Protein24.96 g
Salt3.9 g

Redskaber

Bageplade
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring en gryde med vand i kog. Pres eller hak hvidløg fint. Bræk brød i små stykker. Skyl kikærter under koldt vand i en si.

Bag croutoner og kikærter
2

Fordel brød og kikærter på en bageplade med bagepapir. Tilsæt hvidløg, olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil sprøde.

Kog æg
3

Læg forsigtigt æg [2 stk | 4 stk] i gryden med kogende vand med en ske, og kog i 7-9 min. Overfør til en skål med koldt vand, og lad køle af. Pil æg, og del i to. TIP: Kog et par minutter mindre, hvis du foretrækker æggene blødkogt.

Forbered salat
4

Hak agurk groft. Del cherrytomateri to. Hak hjertesalat groft.

Bland salat
5

Bland sennep, mayonnaise, vand [1 spsk | 2 spsk], halvdelen af finrevet ost, en smule olivenolie, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber i en stor skål. Tilsæt hjertesalat, agurk og cherrytomater, og vend sammen lige inden servering.

Server
6

Anret salat i dybe tallerkener. Top med croutoner, kikærter og æg. Drys med resterende finrevet ost.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image