Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
I aften skal vi lave kyllingekarry med udonnudler, en ret med masser af smager og farver. Udonnudler kommer fra Japan og er tykkere end almindelige nudler. Vi steger kylling, peberfrugt og løg, og krydrer med ingefær, sød chilisauce og sojasauce. Derefter blander vi vores kylling med udonnudler og serverer med peanuts og frisk forårsløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Kyllingebryststrimler
150 g
Udonnudler
(Indeholder Gluten, Hvede)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Forårsløg
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
4 g
Goan Xacuti
40 g
Sød chilisauce
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Rødløg
½ spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Sukker (trin 3)
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.
Gem en smule nudelvand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Imens, skær peberfrugt i 1 cm strimler.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Snit forårsløg fint.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling, peberfrugt og rødløg med et nip salt i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt.
Tilsæt Goan Xacuti, sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og Ginger Ninja, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt sød chilisauce, sojasauce, nudler og nudelvand, og vend sammen.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Anret kyllingekarry i dybe tallerkener.
Drys med peanuts og forårsløg.