topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Varmende kyllingekarry

Varmende kyllingekarry

med udonnudler og saltede peanuts

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

I aften skal vi lave kyllingekarry med udonnudler, en ret med masser af smager og farver. Udonnudler kommer fra Japan og er tykkere end almindelige nudler. Vi steger kylling, peberfrugt og løg, og krydrer med ingefær, sød chilisauce og sojasauce. Derefter blander vi vores kylling med udonnudler og serverer med peanuts og frisk forårsløg.

Tags:
Hurtig
Proteinrig
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Æg
Sennep
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kyllingebryststrimler

150 g

Udonnudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Forårsløg

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

4 g

Goan Xacuti

40 g

Sød chilisauce

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Sukker (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2728 kJ
Kalorier (kcal)652 kcal
Fedt12.2 g
Mættet fedt2.3 g
Kulhydrat80.3 g
Sukker22.2 g
Protein50.9 g
Salt3.8 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.

Gem en smule nudelvand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

 TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Forbered råvarer
2

Imens, skær peberfrugt i 1 cm strimler. 

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Snit forårsløg fint.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling, peberfrugt og rødløg med et nip salt i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt.

Tilsæt krydderier
3

Tilsæt Goan Xacuti, sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og Ginger Ninja, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt sød chilisauce, sojasauce, nudler og nudelvand, og vend sammen.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Server
4

Anret kyllingekarry i dybe tallerkener. 

Drys med peanuts og forårsløg. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image