Alle elsker pizza, og man behøver heldigvis aldrig at blive træt af pizza, for man kan variere dem så meget. Her byder vi på en super spændende bønne-naanizza med cannellinibønner, cherrytomater og karamelliseret rødløg. Vi topper vores naanizza med frisk basilikum og serverer dem med en frisk rucolasalat.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Cannellinibønner
2 stk
Hvidløgsfed
125 g
Cherrytomater
½ stk
Citron, økologisk
1 pose
Basilikum
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
2 stk
Naanbrød
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder Mælk)
1 stk
Rødløg
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
40 g
Rucola
10 g
Solsikkefrø
(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)
1 stk
Pære
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
1.5 tsk
Sukker (trin 4)
2 spsk
Vand (trin 4)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
2 spsk
Vand* (trin 2)
½ tsk
Salt (trin 2)
1 tsk
Sukker (trin 5)
1 spsk
Olivenolie (trin 5)
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skyl bønner under koldt vand* i en si. Pres eller hak hvidløg fint. Halver citron og cherrytomater. Skyl rucola under koldt vand* i et dørslag.
Mos bønner og vand* [2 spsk | 4 spsk] med en gaffel i en mellemstor skål. Tilsæt hvidløg, olivenolie* [1 spsk | 2 spsk], salt* [1/2 tsk | 1 tsk], et nip peber* og halvdelen af finrevet ost, og rør rundt.
Placer naanbrød på en bageplade med bagepapir, og smør med bønneblanding. Drys med mozzarella, og top med cherrytomater. Bag naanizza i ovnen i 10-12 min, eller indtil gylden. TIP: Hold øje med naanizzaen i ovnen, da de nemt bliver brændt.
Skær rødløg i tynde, halve skiver. Opvarm olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] i en mellemstor stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg under omrøring i 5-6 min, eller indtil bløde. Tilsæt balsamico, vand* [2 spsk | 4 spsk], sukker* [1,5 tsk | 3 tsk] og et nip salt*, og rør godt rundt. Lad simre i yderligere 3-5 min, eller indtil let karamelliseret.
Pisk citronsaft [1 tsk | 2 tsk], sukker* [1 tsk | 2 tsk], olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt* sammen i en skål. Smag eventuelt til med citronsaft. Skær pære i tynde, halve skiver. Vend rucola og pære i skålen med vinaigrette, og top med solsikkefrø [1/2 pakke, 2P] og resterende finrevet ost.
Top naanizza med rødløg og basilikum. Skær naanizza i mindre stykker. Server med pæresalat.