topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk burritobowl

Vegetarisk burritobowl

med stegt plantefars og limedressing

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Vi håber at I er sultne, i aften skal vi nemlig lave skøn hyggemad med masser af spændende råvarer. Vi steger plantefars og peberfrugt, og smager til med Tex-Mex-krydderier. Vi bygger vores vegetariske burritobowl med bulgur, ovnbagte søde kartofler, limedressing og en skøn salsa med cherrytomater, forårsløg og lime.

Tags:
Vegetarisk
Stærk
Hurtig
Under 650 kcal
Allergener:
Mælk
Gluten
Byg
Soja
Sulfitter
Hvede
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Spidskål

2 stk

Tomat

1 stk

Lime

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

180 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

5 g

Tex-Mex

1 dåse

Tomatpuré

1 g

Chiliflager

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand til bulgur

¼ tsk

Salt til bulgur

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til sauce

2 spsk

Vand til sauce

½ tsk

Sukker til salsa

¼ tsk

Salt til salsa

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2386 kJ
Kalorier (kcal)570 kcal
Fedt20.9 g
Mættet fedt5 g
Kulhydrat56.4 g
Sukker18.9 g
Protein29.5 g
Salt5.9 g

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt bulgur, grøntsagsbouillon og salt, og kog på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Forbered grøntsager
2

Imens, skær peberfrugt og tomat i 2 cm tern.

Snit forårsløg fint.

Skær lime i både.

Snit spidskål fint.

Steg plantefars
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg peberfrugt i 2-3 min, eller indtil blød.

Tilsæt plantefars, og steg videre i 4-5 min, eller indtil brunet.

Tilsæt Tex-Mex, tomatpuré, Ay Cajun-ba, halvdelen af chiliflager, salt og vand, og steg videre i 2 min.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Lav salsa
4

Imens, bland tomat, forårsløg, et stort skvæt limesaft og sukker i en lille skål, og krydr med salt og et nip peber.

Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Bland limedressing
5

Bland fraiche, et skvæt limesaft, salt og et nip peber i en lille skål.

Vend spidskål med halvdelen af limedressing og et nip peber i en mellemstor skål.

Server
6

Anret bulgur i dybe tallerkener.

Top med spidskål, plantefars, salsa og resterende limedressing.

Drys med resterende chiliflager.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image