Döner-inspireret veggiestrimler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Döner-inspireret veggiestrimler

Döner-inspireret veggiestrimler

med græsk ostesalat og hvidløgsdressing

Kebab elskes af hele familien, og du laver nemt og hurtigt denne fantastiske kebabtallerken, fyldt med spændende ingredienser. Vi fylder vores tallerkener med sprøde fritter med Souvlaki-krydderi, kebab stegt med Panamad, en græsk salat med tomat, salatost, radise og agurk, og cremet hvidløgsdressing med fraiche og mayonnaise.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Sennep
Mælk
Soja
Hvede
Gluten
Havre

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

4 g

Panamad

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

4 g

Souvlaki-krydderi

500 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

1 stk

Salat

75 g

Radiser

1 stk

Løg

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til sauce

¼ tsk

Salt til vegetarprotein

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3379 kJ
Kalorier (kcal)808 kcal
Fedt47.7 g
Mættet fedt63.2 g
Kulhydrat59.6 g
Sukker13.1 g
Protein34.3 g
Salt7.3 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Souvlaki-krydderi, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte

Lav hvidløgsdressing
2

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland hvidløg, fraiche og mayonnaise i en lille skål.

Krydr med salt og et nip peber.

Forbered grøntsager
3

Skær roden af salat, skil bladene ad, og hak groft.

Hak tomat og agurk groft.

Skær radiser i tynde skive.

Smuldr salatost.

Skær løg i tynde, halve skiver.

Steg kebab
4

Opvarm en smule olivenolie i stor stegepande på middelhøj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage.

Steg kebab og løg med Panamad, salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.

Lav salat
5

Bland salat, tomat, salatost, radiser, agurk, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål lige inden servering.

Server
6

Anret fritter på tallerkener.

Top med salat og kebab.

Dryp med hvidløgsdressing.