Grillost der ikke smelter, når du steger den - perfekt i burger! Smør briochebollerne med mayonnaise, krydr burgerne med en lækker salsa, og server en velsmagende agurksalat med hjemmelavede fritter. Nyd smagen af koriander, lime og rødløg i grillost-burgeren, og send smagsløgene helt til tops!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
24 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder Sulfitter)
200 g
Grillost
(Indeholder Mælk)
30 g
Blandet salat
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
1 pose
Mynte
1 stk
Agurk
500 g
Kartofler
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Rødløg
½ tsk
Salt til kartofler
3 tsk
Sukker til syltning
1 spsk
Vand til syltning
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Hak agurk og mynte fint.
Skyl salat.
Opvarm sukker, hvidvinseddike og vand i en lille gryde.
Tilsæt rødløg, når sukkeret er smeltet, og lad simre i 2 min.
Fisk rødløg op fra gryden med en gaffel, og overfør til en skål.
Reducer eddike i 5-7 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt agurk og mynte til skålen med rødløg.
Tilsæt eddike (lad køle lidt af inden), og rør rundt.
Skær grillost i skiver (2 pr. person).
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.
Del boller på midten, og varm på risten i ovnen i 3-4 min.
Smør boller med aioli.
Fyld med salat, grillost og agurkesalat.
Server med fritter.