Asiatisk veggiestrimler-pokebowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk veggiestrimler-pokebowl

Asiatisk veggiestrimler-pokebowl

med hvidløgsris og friske grøntsager

Forkæl familien med en fantastisk bowl fyldt med spændende og velsmagende ingredienser. Vi bygger vores pokebowl med cremet hvidløgsris, stegt kebab vendt med honning-ingefærdressing, sojasauce og lime og frisk gulerod, agurk og mango med ponzudressing. Vi topper med spicy srirachamayo, peanuts og frisk mynte og koriander.

Allergener:
Jordnødder
Hvede
Soja
Gluten
Sulfitter
Sennep
Æg
Havre

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

150 g

Jasminris

1 pose

Mynte & koriander

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

1 stk

Agurk

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

15 ml

Ponzudressing

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten, Sulfitter)

1 stk

Hvidløgsfed

50 g

Honning-ingefærdressing

(Indeholder Sennep)

50 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

1 stk

Gulerod

1 stk

Mango

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til ris

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ spsk

Mel til sauce

2 spsk

Vand til sauce

¼ tsk

Sukker til sauce

1 spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3993 kJ
Kalorier (kcal)954 kcal
Fedt48.3 g
Mættet fedt55.1 g
Kulhydrat101.3 g
Sukker31.4 g
Protein27.3 g
Salt6 g

Fremgangsmåde

Lav hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint.

Opvarm olivenolie i en mellemstor gryde på middel varme.

Svits hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt vand, og bring i kog. Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Lav sauce
2

Imens, skær lime i både.

Bland sojasauce, hvedemel, vand, honning-ingefærdressing, sukker og et stort skvæt limesaft i en lille skål.

Forbered grøntsager
3

Skær agurk i skiver.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Forbered mango
4

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.

Steg kebab
5

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kebab i 3-4 min.

Tag panden af varmen.

Tilsæt sauce, og rør rundt.

Server
6

Anret hvidløgsris i dybe tallerkener.

Top med kebab, gulerod, agurk og mango.

Dryp med ponzudressing.

Drys med peanuts, mynte og koriander.

Server med srirachamayonnaise og resterende limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image