Vegetarisk Middelhavspasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk Middelhavspasta

Vegetarisk Middelhavspasta

med krydret tomatsauce og oste-pangrattato

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Vi håber I er sultne, aftenens opskrift frister nemlig med en masse godt! Vi ovnbager tomat, rødløg, paprika, hvidløg og aubergine, og blander dem derefter i en lækker sauce sammen med tomatpuré, grøntsagsbouillon og rigatoni. Vi topper herligheden med hjemmelavet, sprød pangrattato med basilikum og ost.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Børnevenlig
Vegetarisk
Nem
Allergener:
Hvede
Gluten
Sulfitter
Mælk
Æg
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

125 g

Cherrytomater

2 stk

Hvidløgsfed

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Rødløg

1 pose

Basilikum

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 dåse

Tomatpuré

1 stk

Aubergine

1 stk

Peberfrugt

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 1)

½ tsk

Sukker (trin 5)

½ tsk

Salt (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)577 kcal
Energi (kJ)2415 kJ
Fedt9.27 g
Mættet fedt3 g
Kulhydrat96.89 g
Sukker23.6 g
Protein21.81 g
Salt3.2 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Lav pangrattato 
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft.

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Fordel panko på en bageplade med bagepapir, og dryp med olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk]. 

Bag i ovnen i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød. 

Krydr med et nip salt og peber, og overfør til en lille skål.

Forbered grøntsager
2

Halver cherrytomater.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Hak basilikum fint.

Skræl hvidløg.

Skær aubergine og peberfrugt i 2 cm tern.

Bag grøntsager
3

Fordel tomat og rødløg i den ene side på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med balsamico og en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Fordel peberfrugt og aubergine i den anden side. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil møre.

Tilsæt hvidløg, når der er 15 min tilbage.

Kog pasta
4

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand, og kog i 11-12 min, eller indtil ‘al dente’.

Gem en smule pastavand [1,5 dl | 3 dl], og hæld resten fra. 

Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden. 

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg grøntsager
5

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt bagt tomat, hvidløg, rødløg, tomatpuré, sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og steg i 1-2 min. Mos tomat, rødløg og hvidløg med en gaffel. Tilsæt pastavand, grøntsagsbouillon og pasta, og rør rundt. 

Tilsæt peberfrugt og aubergine, og vend sammen.

Rør finrevet ost og basilikum i skålen med pangrattato.

Server
6

Anret Middelhavspasta i dybe tallerkener.

Drys med pangrattato.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image