I aften laver vi en delikat vegetar ret med færdige pulled beans, som du steger med rødløg og vores lækre krydderiblanding, som vi kalder Hvide Løjer & Urter. Vores sprødstegte pulled beans får hovedrollen i vores vidunderlige wraps, som også indeholder salat, tomat og urtedressing. Sprøde, ovnbagte kartoffelskiver fuldender retten!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Rødløg
1 stk
Salat
1 stk
Tomat
1 pose
Bredbladet persille
240 g
Pulled beans
(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)
4 g
Hvide Løjer & Urter
1 pakke
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
4 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
½ stk
Hvidløgsfed
¼ tsk
Salt (trin 2)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg pulled beans og rødløg med Hvide Løjer & Urter, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i 3-4 min, eller indtil løgene er bløde og pulled beans er brunet.
Tag panden af varmen.
Imens, riv salat i mindre stykker.
Skær tomat i tynde skiver.
Hak persille fint.
Pres eller hak hvidløg [1/2 stk, 2P] fint.
Bland yoghurt, persille, mayonnaise, hvidløg og et skvæt vand i en lille skål, og krydr med et nip salt og peber.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Fyld tortillabrød med pulled beans, rødløg, salat og tomat.
Dryp med urtedressing, og rul sammen til wraps.