I aften laver vi en delikat vegetarret med færdige pulled beans, som du steger med rødløg og vores lækre krydderiblanding, som vi kalder Hvide Løjer & Urter. Vores sprødstegte pulled beans får hovedrollen i vores vidunderlige wraps, som også indeholder salat, cherrytomater og urtedressing med fraiche, persille, mayo og hvidløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Rødløg
1 stk
Salat
1 pose
Bredbladet persille
240 g
Pulled beans
(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)
4 g
Hvide Løjer & Urter
4 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
½ stk
Hvidløgsfed
1 pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
125 g
Cherrytomater
¼ tsk
Salt (trin 2)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg pulled beans, rødløg, Hvide Løjer & Urter, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber i 3-4 min, eller indtil løgene er bløde.
Tag panden af varmen.
Imens, skær roden af salat, og skil bladene ad.
Halver cherrytomater.
Hak persille fint.
Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.
Bland fraiche, persille, mayonnaise, hvidløg og et skvæt vand i en lille skål.
Krydr med salt og peber.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Fyld tortillabrød med pulled beans, rødløg, salat og cherrytomater, og dryp med urtedressing.
Rul sammen til wraps.