Vegetarisk shawarma-kebab
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk shawarma-kebab

Vegetarisk shawarma-kebab

med valnøddesalat og hvidløgsyoghurt

Kebab elskes af hele familien, og du laver nemt og hurtigt denne fantastiske shawarmatallerken, fyldt med spændende ingredienser. Vi fylder vores tallerkener med sprøde fritter, kebab stegt med umamisauce og Worcestershire sauce, en frisk salat med tomat, rucola, agurk og ristede valnødder, og cremet hvidløgsyoghurt med persille.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Nødder
Mælk
Soja
Hvede
Gluten
Sennep
Havre
Sulfitter
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

20 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

500 g

Kartofler

½ stk

Hvidløgsfed

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja)

40 g

Rucola

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)

1 pose

Bredbladet persille

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til dressing

1 spsk

Olie til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til vegetarprotein

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3056 kJ
Kalorier (kcal)730 kcal
Fedt40.9 g
Mættet fedt55.6 g
Kulhydrat65 g
Sukker18.4 g
Protein26.9 g
Salt6.2 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte

Lav hvidløgsyoghurt
2

Imens, hak persille fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland persille, hvidløg, yoghurt, salt og et nip peber i en lille skål.

Lav salat
3

Hak tomat og agurk groft.

Skyl rucola.

Bland rucola, tomat, agurk, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Rist valnødder
4

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist valnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne.

Hak groft, og overfør til en lille skål.

Steg kebab
5

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme, når kartoflerne har 6 min tilbage.

Steg kebab med salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.

Tilsæt umamisauce og Worcestershire sauce, og lad simre i 1 min.

Server
6

Anret fritter, salat og kebab på tallerkener.

Top salat med valnødder.

Server med hvidløgsyoghurt.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image