Se vores bedste opskrifter på vegetarisk aftensmad
De bedste opskrifter og måltidsidéer med pesto
Pesto er en smagfuld ledsager til en lang række retter. Opdag de bedste opskrifter med pesto, som vi kan tilbyde.
Vegetariske opskrifter med pesto
Flere Vegetariske opskrifter med pesto
Pastaopskrifter med pesto
Italienske opskrifter med pesto
Flere Italienske opskrifter med pesto
Opskrifter med calabresepesto
Flere Opskrifter med calabresepesto
Nemme opskrifter med pesto
Opskrifter med pestotoppede
Opskrifter med pestodressing
Flere Opskrifter med pestodressing
En lille smule pesto rækker langt
Pesto: Ofte stillede spørgsmål
Hvordan laver man pesto?
Vores bedste råd til, hvordan du laver frisklavet pesto er ved at bruge en blender eller food processor i stedet for en morter og pistil, da det kræver en del mere hårdt arbejde. Bland friske basilikumsblade, pinjekerner og pillede fede hvidløg sammen med revet parmesanost og en smule olivenolie.
Hvordan laver man en cremet pestosauce?
Fordi pesto er så smagfuldt, bør du holde en smule igen med at bruge det i saucen, så smagen ikke bliver alt for overvældende. Prøv at tilføje en smule græsk yoghurt i dine pestoopskrifter for en mere cremet og mild smag.
Hvordan laver man pesto uden pinjekerner?
Et godt tip, som du kan bruge generelt, er, at du ikke behøver at holde dig til de almindelige ingredienser, når du laver pesto. Prøv at eksperimentere med valnødder og koriander eller mynte sammen med Pecorino Romano-ost som et muligt alternativ til de almindelige hovedingredienser. Hvis du har laktose- eller mælkeintolerance, kan du også helt undlade at blande ost i.
Hvordan opbevarer man pesto?
Frisklavet pesto uden konserveringsmidler har bedst af at blive opbevaret i en lukket, lufttæt beholder såsom i et sylteglas. På denne måde kan din hjemmelavede pesto holde sig cirka i en uge inde i køleskabet.
Kan du fryse pesto?
Ja, du kan sagtens fryse pesto. Den bedste måde at gøre det på er ved at fordele pestoen i en isterningbakke - på den måde kan du nemt optø små portioner ad gangen. Alternativt kan du fordele mindre portioner pesto i flere fryseposer. Når pestoen er frossen, kan det holde sig i op til seks måneder. Hvis du vil opbevare det på frost i længere tid, bør du opbevare pesto i et lille sylteglas eller i en plastikbeholder. Dermed kan det holde i helt op til tolv måneder.
Det internationale køkken
Glæd dig hver dag!
+5
Opskrifter du vil elske!
Få lækre og lette opskrifter og alle dine friske ingredienser leveret til dit dørtrin hver uge