I aften laver vi shawarmawraps med vegetarisk kebab, kål og syltet rødløg. Vi serverer vores shawarmawraps med hjemmelavede fritter krydret med den spændende krydderiblanding Za'atar, som giver en vidunderlig smag, og spicy srirachamayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
200 g
Vegansk kebab
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)
500 g
Kartofler
½ stk
Rødløg
100 g
Vegansk srirachamayonnaise
150 g
Snittet kålsalat
(Kan indeholde Selleri)
4 g
Za'atar
(Indeholder Sesam)
4 g
Panamad
½ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 5)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med za'atar [½ pakke, 2P], salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, indtil møre.
Imens, skær løg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver.
Bland rødløg, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og nok vand til at dække løgene i en lille skål.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme, når kartoflerne har 6 min tilbage.
Steg kebab med Panamad og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Hæld lage fra rødløg.
Bland snittet kålsalat, rødløg, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og halvdelen af srirachamayonnaise i en mellemstor skål.
Fyld tortillabrød med kebab og salat, og rul sammen til burritos.
Server med fritter og resterende srirachamayonnaise.