Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
Teriyakisauce er en japansk sauce karakteriseret ved sin søde og syrlige smag. I aften steger vi plantefars, løg, peberfrugt og pak choi, og rører derefter teriyakisauce, sojasauce og nudler i. Vi serverer vores vegetariske teriyaki-nudler med sesamfrø, chili, forårsløg og lime.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
160 g
Plantefars
(Indeholder Gluten, Byg, Soja)
75 g
Teriyakisauce
(Indeholder Gluten, Hvede, Soja)
150 g
Udonnudler
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Rødløg
½ stk
Lime
1 stk
Pak choi
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)
1 stk
Forårsløg
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
½ g
Chiliflager
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Skær peberfrugt i strimler.
Hak pak choi groft.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.
Gem en smule nudelvand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
Imens, opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.
Steg plantefars og rødløg i 4-5 min, eller indtil let brunet.
Tilsæt peberfrugt og pak choi, og steg videre i 3-4 min, eller indtil let møre.
Imens, skær lime [½ stk, 2P] i både.
Snit forårsløg fint.
Tilsæt sojasauce, teriyakisauce, nudler og nudelvand til stegepanden, og vend sammen i 1 min, eller indtil gennemvarmet.
Anret nudler i dybe tallerkener.
Drys med sesamfrø, chiliflager [½ pakke, 2P] og forårsløg.
Server med limebåde.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.